CHP'li vekil PKK'dan oy istedi

​Zillet İttifakı'nın CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu büyük bir skandala daha imza attı. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak kuran CHP'li vekil teröristlerden oy istedi. Askerimizi, polisimize, kundaktaki bebeğe bile kalleşçe saldıran terör örgütü PKK’ya olan yakınlığını açıkça deşifre eden CHP, vatandaşların da büyük tepkisini çekti.

Giriş Tarihi 11 Mart 2019, 11:57 Güncelleme 11 Mart 2019, 13:13
CHP’li vekil PKK’dan oy istedi

İÇİNDEKİLER



Zillet İttifak'nın CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu PKK'dan oy istedi. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, açık açık terör propagandası yaptı. Almanya'nın Köln kentinde Halk TV'den de canlı yayınlanan bir oturuma katılan CHP'li Bankoğlu, "31 Mart seçimlerinde PKK'lıdır hiç fark etmez oylarını istiyoruz" dedi.

İTİRAF ETTİLER
A Haber Televizyonu Yurt Haberleri Müdürü Kerim Ulak, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu'nun bu skandal açıklamalarını yorumladı. CHP'nin yerel seçimlerde bugün kadar savunduğu ilkeleri redderek yüzlerce şehidin katili PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile gizli bir ittifak kurduğunu aktaran A Haber Televizyonu Yurt Haberleri Müdürü Kerim Ulak CHP'li vekillerin bu açıklamalarla bu kirli ittifakı itiraf ettiklerini ifade etti.