Başkan Erdoğan'dan S-400 açıklaması!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı özel bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan s-400 üzerine gelen bir soru üzerine, 'S-400 konusunda işi bitirdik, geri dönüşümüz olamaz. Belki s-400'den sonra S-500'e gireceğiz.

Giriş Tarihi 06 Mart 2019, 23:18 Güncelleme 06 Mart 2019, 23:53
Başkan Erdoğan’dan S-400 açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı özel bir televizyon kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "S-400 konusunda bu işi bitirdik biz" ifadesidni kullandı.

S-400'DE GERİ ADIM YOK, O İŞ BİTTİ"
Erdoğan, S-400 konusunda geri adımın söz konusu olmadığı gibi, şimdi Rusya'yla S-500'ün ortak üretiminin konuşulduğunu ifade etti.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

S-400 konusunu biz işi bitirdik. Artık konuşmanın anlamı yok. Biz gerek Putin ile gerek Rusya ile bütün bunlar konuşuldu anlaşıldı imzalar atıldı. Bizim şimdi bir geri dönüşümüz olamaz. Bize böyle bir ahlaksızlık yakışmaz bu ahlaki değildir. Biz bir anlaşma yaptıysak onun arkasında dururuz. Kimse bizim tükürdüğümüzü yalamamızı beklemesin. Bize bugün bunları diyenler Yunanistan, Slovakya'ya S-300'ler için neden sesini çıkartmıyor?

"S-500'DE RUSLARLA ORTAK ÜRETİM OLABİLİR"
Biz Ruslarla ortak S-500'leri yapacağız belki. Sen aldığın her ürünü bize sorarak mı alıyorsun hayır dolayısıyla biz de bağımsız bir Türkiye'yiz ve her alanda adımlarımızı atıyoruz ve Rusya ile de adımlarımızı attık imzalar tamam ve çok çok uygun şartlar altında da anlaşmamızı yaptık.

"İLK PARTİ S-400 TEMMUZ'DA GELİYOR"
Bize bunun gönderimini de Temmuz'a kadar çektiler. İlk partiyi Temmuz ayında alacağız.