Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan yerel seçimler öncesi AK Parti'nin Samsun'da düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'nın skandal sözlerine çok sert tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Geçen gün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 'Oyunuzu verirseniz hizmet var' diyor. Hale bak ya… CHP'nin işte belediye başkanı… Bizde böyle belediye başkanı olsa bir dakika tutmam. CHP belediyeciliğini anlamak için ibretlik görüntü." dedi. "Startını buradan veriyorum" deyip müjdeleri peş peş açıklayan Erdoğan, "Samsun batı çevre yoluna dair kamulaştırma ihalesi yapılacak. 120 kilometre olan bölünmüş yola uzunluğunu 309 kilometreye çıkardık. Köprüleri, kavşakları ve bağlantı yollarını bu yıl bitiriyoruz" diye konuştu.

Giriş Tarihi 03 Mart 2019, 17:01 Güncelleme 03 Mart 2019, 18:28
Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;
Bunların koltuklarını korumak için bölücü örgütün siyasi temsilcileri dahil giremeyecekleri bir tezgah yok. Hatırlarsanız 7 Haziran seçimleri sonrasında terör örgütü Güneydoğu ilçemizde kimi mahalleleri yakıp yıkmıştı. Tünellerden militan sızdırarak halkımıza eziyet etmişlerdi.

BİZ O TÜNELLERİ GABAR'DA, CUDİ'DE, KANDİL'DE YIKTIK...
Biz o tünelleri Gabar'da, Cudi'de, Kandil'de yıktık, yıkacağız. Tek bir sivile zarar vermeden terörisleri yok ettik. O zaman fiziki tünellerle başarı sağlayamayanlar bugün CHP ile siyasi işler yapıyorlar.

Samsun'un 31 Mart'ta bir kez daha istikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyeceğine inanıyorum. Samsun'u 31 Mart'ta yine tavrını demokrasiden yana koyacağına inanıyorum. Seçimle 27 gün kaldı, tam bir demokrasi şöleni içinde oylarımızı kullanacağız.

Samsun'da CHP'nin adayı var mı? Cesaret kolay değil.. Niye yoklar… Samsunlunun kimlere hoş geldin diyeceğini biliyorlar. 3-5 mitingle, birkaç tv programıyla bu dönemi savuşturmak. Dert dinlemek onlar için büyük yük. Millete tahammülleri yok. Hakaret ediyorlar.

Parti binalarında sabah akşam ekipçilik kavgası yapmayı siyaset sanıyorlar. Köylerin, beldelerin, yaylaların yollarını zaten hiç bilmiyorlar.

"BİZDE BÖYLE BELEDİYE BAŞKANI OLSA BİR DAKİKA TUTMAM"
Konuşmasında CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı da eleştiren Erdoğan, "Hatay Belediye Başkanı 'Oyunuzu verirseniz hizmet var' diyor. Hale bak. İşte CHP'li belediye başkanı. Ya senin görevin oyu alıp da hizmet değil. Sen hizmet vermekle mükellefsin. AK Parti'de böyle belediye başkanı olsa bir dakika tutmam. CHP zihniyetini anlamak için ibretlik bir görüntü. CHP'nin bir belediye başkanının bunu söylemesi yeter de artar bile. Oy yoksa hizmet de yok. Kafaya bak, mantığa bak. Benim nur yüzlü teyzelerimizi tehdit ediyor, onları aşağılıyor" diyerek o görüntüleri izletti.

"BAY KEMAL SEN NE ZAMANDAN BERİ SEVAPLA GÜNAHI AYIRDIN"
CHP Genel Başkan Yardımcısı AK Parti'ye oy verirseniz eliniz kırılsın diyerek insanlarımıza beddua ediyor. Genel başkanları da bir önceki seçimde AK Parti'ye oy vermek günah diyordu. Bay Kemal sen ne zamandan beri sevapla günahı ayırdın. Bunların kendi çıkarları için çiğnemeyecekleri hiçbir kavram yok.

Köylerin, yaylaların yolunu zaten hiç bilmiyorlar, görevlerini yapmak, sözleri tutmak yerine bir de utanmadan vatandaşımıza hakaret ediyorlar. Bunların istismar edemeyeceği hiç bir kavram yok.

"TEK BİR SİVİLE ZARAR VERMEDİK TERÖRİSTLERİ YOK ETTİK"
Kahraman güvenlik güçlerimizin çok ince çalışılmış operasyonlarıyla tek bir sivile zarar vermeden teröristleri yok ettik. O gün başarılı olamayanlar bugün bir başka yoldan tünel kazıyorlar. O zaman fiziki tünellerle hedefine ulaşamayanlar bugün benzer bir tüneli siyasi olarak CHP listelerinden açıyorlar. Milli iradeye karşı kazılan bu tüneli de mevcut CHP yönetiminin rızası, onayı, açık desteğiyle gerçekleştiriyorlar.

Şu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi maalesef bölücülere aracılık yapmak, koltuk değnekliği yapmak haline dönüşmüştür.

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge yok bunlar Kürdistan diyorsa Irak'ın kuzeyine Kürdistan var buyursunlar oraya yürüsünler.

Biz sırtımızı halkımıza, Hakk'a dayadık. Bu yola böyle çıktık. 31 Mart sadece seçim değildir, beka seçimidir. 31 Mart'ta sandığa gitmeyi ihmal etmeyin.

"BU SEVDAYI MONTAJ, BİNDİRİLMİŞ KITA DİYEREK AŞAĞILAMAYA ÇALIŞIYORLAR"
Her zamanki gibi yalan masa başı haberlere başladılar. Meydanlardaki bu sevdayı montaj, bindirilmiş kıta diyerek aşağılamaya çalışıyorlar. "Buraya para için kömür için patates içi geliyorlar" diyorlar. Burada sadece aşk için gelenler var. CHP ve şürekası bizim milletle yürümemize de leke sürmek istiyor. Tilki uzanamadığı üzüme koruk dermiş. Yayın organlarıyla sosyal medya hesaplarıyla milletimizle aramızdaki muhabbete saldırıyorlar. Şu alanda Samsun'dan başka buraya gelen var mı?

Burada para için kömür için patates soğan için geliyor diyorsunuz. Burada sadece aşk için gelen var. Her seçim döneminde yaptıkları yalan masa başı haberciliğine yine başladılar. Geçen gün CHP'nin yayın organı gibi hareket eden bir gazete çıkmış bizim bir mitingimize laf atmaya kalkıyor. Ardahan'daydım. Meydan dolu.

"BİZİM İÇİN MEDYANIN DEĞİL, MEYDANIN NE DEDİĞİ ÖNEMLİDİR"
CHP salon toplantılarıyla seçim dönemini geçirmeye çalışırken biz illerimizin en büyük meydanlarında yüz binlerle buluşuyoruz. Bu mitingler bizim için milletimizle istişare ettiğimiz gönül meclisleridir.

Mitingler bizim için aynı zamanda meydanların sesine aracısız kulak verme vesilesidir. Bizim için anketçilerin değil, milletin sözü kıymetlidir. Bizim için medyanın değil, meydanın ne dediği önemlidir.

Bu yolculuk aynı zamanda Kuvayi Milliye ruhudur. Onlar çatlasalar da patlasalar da biz sevmeye devam edeceğiz.

ERDOĞAN'DAN SAMSUN'A MÜJDELİ HABELER
Son 17 yılda Samsun'a 29 katrilyon liralık yatırım yaptık. Samsun'da eski stadın yerine bir millet bahçesi yapıyoruz.Sağlıkta 400 yataklı eğitim araştırma hastanesi ile 250'şer yataklı 16'sı hastane topllam 35 tesisi kazandırdık.

İmar Barışı ile 155 bin 684 Samsunlu vatandaşımızın sıkınmtılarını çözdük. 120 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 309 kilometerye çıkardık. Taşkın koruma tesisleri ile 109 yerleşim yerini taşkınlardan koruduk.