Kılıçdaroğlu yine kendine güldürdü: Çöpten yiyecek toplayan kadın fotoğrafı gerçek

Salı günü grup toplantısında çöp konteynerinden bir şeyler toplayan kadının fotoğrafını gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çöpten ekmek topluyor”  diyerek iftira siyasetine imza atmıştı. "Sokak hayvanlarına yemek arıyordum. 4 katlı evim var. Tazminat davası açacağım." diyerek bu olayı yalanlamasına rağmen Kılıçdaroğlu halen iddiasını sürdürerek kendine güldürdü.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2019, 16:50 Güncelleme 23 Şubat 2019, 16:50
Kılıçdaroğlu yine kendine güldürdü: Çöpten yiyecek toplayan kadın fotoğrafı gerçek

İÇİNDEKİLER

Salı günü grup toplantısında çöpten yiyecek toplayan bir kadının görüntüsünü paylaşan Kılıçdaroğlu, kadının bizzat yalanlamasına rağmen iddiasını sürdürdü.

İFTİRA SİYASETİNE İMZA ATTI
Konuşması esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri önünde çöp toplayan kadının fotoğrafını gösteren Kılıçdaroğlu, "Bu tabloyu görüp de vicdanı sızlamayan var mı?" ifadesini kullanmıştı.

4 KATLI BİNASI VAR
Ardından fotoğrafta yer alan kadın, o sırada hayvanlar için yiyecek topladığını ve kendisinin fakir olmadığını ifade etti. Merkez Odunpazarı ilçesi, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi'nde yaşayan dört çocuk annesi 54 yaşındaki Aysun Demir, çöp konteynerinden sokak hayvanları için yiyecek toplamaktan asla utanmadığını söyledi. Aysun Demir, 4 katlı binası olduğunu da belirtti.

"BU FOTOĞRAF GERÇEK"
Buna rağmen Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı: "Geçen günlerde bir fotoğraf gösterdim. Bir kadın çöp kutusunda, yanında Erdoğan var. Bunu toplantıda gösterdim. Bu tablo 21. yüzyılın Türkiye tablosudur dedim. Sonra havuz medyası dedi ki bu kadın zengin bir kadın. Siz bir gün kağıt toplayan insanlar nasıl geçiniyor diyen birini gördünüz mü? Bir tablo gösteriyorum kıyamet kopuyor. Gazetelerde yer alınca kimsenin sesi çıkmıyor. 21. yüzyılın Türkiye gerçeğini gösteriyorum, tahammül edemiyorlar."