Bay Kemal'in 14 Şubat mesajına sert cevap: Koltuk sevginiz Türkiye sevginizin ötesine geçti!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle Twitter'dan bir mesaj paylaştı. 31 Mart seçim sürecinde adayları tek başına belirlemesinden dolayı parti içinde sert bir şekilde eleştirilen Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu paylaşımın altına vatandaşlardan gelen yorumlar sosyal medyada günü konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdasına gönderme yapan bir kullanıcı, "Koltuk sevginizin Türkiye sevginizin ötesine geçtiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2019, 13:11 Güncelleme 14 Şubat 2019, 14:16
Bay Kemal’in 14 Şubat mesajına sert cevap: Koltuk sevginiz Türkiye sevginizin ötesine geçti!

İÇİNDEKİLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'daki 14 Şubat mesajında, "Seni seviyorum Türkiye" yazılı bir görseli paylaştı. 31 Mart Yerel seçimlerine göndermede bulunan CHP lideri, "Martın sonu bahar" derken, kalpli emoji ve çiçeklerle süslü görsel paylaşımın altına yorum yağdı.


KOLTUK SEVGİNİZ TÜRKİYE SEVGİNİZİN ÖTESİNDE
Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği seçimlere rağmen genel başkanlık koltuğunu bırakmamasına değinene bir kullanıcı, "Koltuk sevginizin Türkiye sevginizin ötesine geçtiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.



SENİ SEVİYORUM KOLTUĞUM
Bir başka kullanıcı ise Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı fotoğrafa yeni bir yorum getirdi ve, "Seni seviyorum koltuğum" olarak yeniden düzenledi.


İşte vatandaşların Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkisi: