CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz günler sonra ortaya çıktı

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz günler sonra ortaya çıktı. CHP’li başkan Öz, Yeşilyurt Apartmanı'nın 6 Şubat'ta çökmesinin ardından risk taşıdığı için yıkılan Yunus Apartmanı yakınlarına geldi. Başkan Öz’ün elleri cebinde ciddiyetten uzak tavırları ise tepki topladı.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2019, 17:13 Güncelleme 11 Şubat 2019, 17:18
CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz günler sonra ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER



Kartal'da Yeşilyurt Apartmanı'nın 6 Şubat'ta çökmesiyle 21 vatandaşımız hayatını kaybetti. Devletin zirvesi çöken binanın olduğu yere giderek incelemelerde bulunmuş ve gerekli yardımın yapılması için talimatlar vermişti. CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ise enkaz bölgesinden ayrılmaması gerekirken vatandaşları yalnız bıraktı.

GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI
Altınok Öz ve beraberindeki belediye yetkilileri, Kartal Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokağı'nda bulunan Yeşilyurt Apartmanı'nın 6 Şubat'ta çökmesinin ardından risk taşıdığı için yıkılan Yunus Apartmanı yakınlarına geldi. Burada incelemelerde bulunan Altınok Öz, basın mensuplarının sorularına cevap vermeden alandan ayrıldı.


VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Öte yandan Öz'ün ziyaretinden önce ilçede yaşayan bir vatandaş, "Bu belediye başkanı nerede? Allah büyüktür, bunun hesabını verecek. Ben 78 yılından beri Kartal'da yaşıyorum. Arkadaşlar uyanın, böyle insanlar devleti hükümeti yönetemez. Vallahi yönetemez, billahi yönetemez ayıptır be. Burada insanlardan vergi alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da geldi. Bu belediye başkanı nerede? Allah büyüktür, bunun hesabını verecek." diye tepkisini dile getirmişti.