Son dakika haberi: İstanbul'da elektrik kesintisi! Beşiktaş ve Şişli elektrikler ne zaman gelecek?

Son dakika haberi... İstanbul'un Beşiktaş ve Şişli ilçelerinde meydana gelen elektrik kesintisinin arından vatandaşlar, "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. Akşam saatleri itibariyle arıza nedeniyle Beşiktaş ve Şişli'de elektrikler kesildi. Gündüz saatlerinde de bölgede yer yer elektrik kesintileri yaşandığı bildirilmişti. İşte İstanbul'un Beşiktaş ve Şişli ilçelerinde elektrik ne zaman gelecek sorusunun yanıtı...

Giriş Tarihi 05 Şubat 2019, 21:10 Güncelleme 05 Şubat 2019, 23:58
Son dakika haberi: İstanbul’da elektrik kesintisi! Beşiktaş ve Şişli elektrikler ne zaman gelecek?

İÇİNDEKİLER

Bugün akşam saatlerinde elektrik iletim sisteminde arıza nedeniyle İstanbul'un Beşiktaş ve Şişli ilçelerinde elektrikler kesildi. Kesintiden etkilenen mahalleler arasında Balmumcu, Gayrettepe, Mecidiyeköy, Fulya, Etiler, Akatlar ve Levazım yer alıyor.

Karanlığa bürünen ilçelerde vatandaşlar, elektriklerin nezaman geleceğini araştırıyor. Arızanın nedeni ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?
Beşiktaş ve Şişli'de elektriklerin kesilmesinin ardından elektrik kesintisinin nedeni ve ne zaman geleceği ile ilgili açıklama geldi.

İşte detaylar ve tüm son dakika gelişmeleri...

BEŞİKTAŞ VE ŞİŞLİ'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Genel arıza nedeniyle meydana gelen kesintinin giderilmesi için an itibariyle çalışmalar sürüyor.

Meydana gelen elektrik kesintisinin gece yarısına kadar süreceği öğrenildi.

Bölgede sadece trafik ışıklarının çalıştığı bildirildi.

Arıza sebebiyle her iki ilçede özellikle Balmumcu, Gayrettepe, Mecidiyekoy, Fulya, Etiler, Akatlar, Levazım gibi semtler karanlığa gömüldü. Kombiler çalışmadı. Jeneratörü olan yerler acil ihtiyaçlarını bu yolla gidermeye çalıştı.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi BEDAŞ'ın 186 nolu Çağrı Merkezi'ni arayan binlerce vatandaş da, konu ile ilgili olarak yeterli cevap alamadıklarını dile getridi. Hatta 23:30'da enerji verileceğini belirten BEDAŞ'ın müşteri temsilcileri ise, kesintinin kaynağı hakkında bir açıklamada bulunamayacaklarını söyledi.