CHP Milletvekili Gürsel Erol’dan skandal HDP savunuculuğu!

Terör örgütü PKK'nın ve Kandil’in siyasi kolu HDP, dün İstanbul, İzmir ve Adana'dan aday çıkarmayacağını açıklamıştı. HDP’nin bu kararına CHP'den de büyük jest geldi. CHP Milletvekili Gürsel Erol katıldığı televizyon programında "HDP'nin terör örgütüyle bağlantısı yok" dedi. Gürsel bunla da kalmayıp uzun uzun HDP savunuculuğu yaptı. İşte Gürsel Erol’un dün akşama damga skandal açıklamaları…

Giriş Tarihi 29 Ocak 2019, 11:58 Güncelleme 29 Ocak 2019, 13:37
CHP Milletvekili Gürsel Erol’dan skandal HDP savunuculuğu!

İÇİNDEKİLER


Bir televizyon programına konuk olan CHP'nin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol gizli ittifak yürüttükleri HDP'ye güzellemelerde bulundu.

HDP'Yİ TERÖRLE BAĞDAŞTIRMAK DOĞRU DEĞİL
CHP'nin Elazığ vekili Erol, miting meydanlarında 'Sırtımızı YPG'ye KCK'ya, PKK'ya yasladık', 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' diyen HDP'nin terörle bağlantısının olmadığını iddia etti. Terörist cenazelerinde de HDP'nin yanında olmaktan geri durmayan CHP''nin Elazığ milletvekili Gürsel Erol katıldığı programda 'HDP'yi terör örgütüyle bağdaştıracak bir söylemi doğru bulmuyorum. HDP'nin terörle bağlantısının olup olmadığını ben bilemem, buna istihbarat karar verir' dedi.


HDP'DEN CHP'YE JEST
HDP'den 31 Mart Yerel seçimlerine ilişkin bugün önemli bir açıklama yapılmış ve 3 büyükşehirden aday çıkartılmayacağı açıklanmıştı. Seçim çalışmaları kapsamında CHP ile HDP arasında gizli gizli ittifak görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmıştı. CHP'li Erol'un açıklamaları da HDP'nin jestine yanıt olarak yorumlandı.