CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na "Sana oy yok" diyen Maruze Teyze konuştu

Seçim çalışmaları kapsamında Sultanbeyli'de vatandaşlarla buluşan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na "Sana oy yok" diyerek Türkiye'nin gündemine oturan Maruze Teyze, olayın perde arkasını anlattı.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2019, 13:33
CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’na Sana oy yok diyen Maruze Teyze konuştu

İÇİNDEKİLER

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin rekor oy düzeyde aldığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli'yi ziyaret etti. Vatandaşları selamlayan İmamoğlu, isminin Maruze olduğu öğrenilen teyzenin yanına giderek kendini tanıtıp desteğini istemişti. Bu esnada İmamoğlu'nun CHP'nin adayı olduğunu öğrenen Maruze Teyze, "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" şeklinde konuşmuştu.

"KENDİSİNE BU SÖZLER YAKIŞMIYOR"

İmamoğlu ile girdiği diyalogla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Maruze Keleş, A Haber'e olayın perde arkasını anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkili olduğunu belirten Keleş, "Türkiye'yi sürekli kötülüyor. Bir de iyi tarafını konuş. Cumhurbaşkanımızın annesine hakaret ediyor. Ha onun annesine hakaret etmiş, ha bize hakaret etmiş. Kendisine bu sözler yakışmıyor. İyi bir şeyini görmedik" dedi.

"ADAM GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR"

Tayyip Erdoğan'ı neden bu kadar çok sevdiğine de açıklık getiren Keleş, "Adam gece gündüz çalışıyor. Bunu görmeyen kördür, sağırdır, nankördür. 35 senedir İstanbul'dayım. Eski İstanbul'u ben bilirim. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Ömrü uzun olsun. Binali Yıldırım benim hemşehrim" ifadesini kullandı.