23. Dönem POMEM mülakat yerleri sorgulama! Polis alımı sınavı ne zaman yapılacak?

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamaya göre, 23. Dönem POMEM mülakat yerleri belli oldu. Polis olma hayali kuran binlerce vatandaşın katılım sağlayacağı mülakat sınavının tarihileri de açıklandı. Peki, 23. Dönem POMEM mülakat yerleri sorgulama nasıl yapılır? Sınav ne zaman yapılacak?

Giriş Tarihi 17 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2019, 17:27
23. Dönem POMEM mülakat yerleri sorgulama! Polis alımı sınavı ne zaman yapılacak?

İÇİNDEKİLER

23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) mülakat yerleri açıklandı. 2018 Ekim ayında başvuruları alınan 23. Dönem POMEM'in yapılacağı sınavların tarihi de açıklandı. Önlisans ve lisans mezunu adayların başvurduğu 23. Dönem POMEM mülakat yerleri nasıl öğrenilir? POMEM sınavları ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

23. DÖNEM POMEM MÜLAKAT YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 23. Dönem POMEM mülakat giriş sınavına hak kazanan adayalrın sınav giriş yerleri belli oldu. Önlisans ve lisans mezunu adaylar sınav giriş yerlerine Polis Akademisi'nin resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet sisteminden erişebilecek.

ÖNLİSANS MÜLAKAT YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

LİSANS MÜLAKAT YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

23. Dönem POMEM Giriş Sınavına kabul edilen adaylar, sınavına nerede ve hangi tarihte alınacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden giriş yaparak öğreneceklerdir.

Adaylar Mülakat Sınavına gelirken "Sınav Giriş Belgesi" ve "Nüfus Cüzdanı"nın aslını yanlarında getireceklerdir. Ayrıca Sınav Giriş Belgesi üzerinde belirtilen sınav tarihi ile sınav yerinde hazır bulunacaklardır.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Mülakat sınavı sonuçları ileri bir tarihte Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmaları yasaktır.