Hüseyin Keskin kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin kaç yaşında?

Hüseyin Keskin, AK Parti'nin Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı'nda Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hüseyin Keskin kimdir? İşte Hüseyin Keskin hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 29 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 29 Aralık 2018, 16:19
Hüseyin Keskin kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Hüseyin Keskin kimdir? Başkan Recep Tayip Erdoğan partisinin İstanbul Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Bunlar arasında Sultanbeyli Belediye Başkan adayı da yer alıyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen programda Hüseyin Keskin, İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Hüseyin Keskin'in hayat hikayesi...

HÜSEYİN KESKİN KİMDİR?

1972 yılında Erzincan'da doğdu. Lisans eğitimini ilahiyat, yüksek lisans eğitimini ise işletme üzerine yaptı. 2002 yılında AK Parti Sultanbeyli Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ile siyasete başladı. Bu süre içinde Halkla İlişkiler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanlığı görevlerini yürüttü.

4 Mart 2006 yılında yapılan kongrede, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'na seçildi. Bir sonraki kongreye kadar bu görevini sürdürdü. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Sultanbeyli Belediye Başkanlığı'na seçildi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilen Hüseyin Keskin, ilçe sakinlerinin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı seçildi. Keskin, evli ve 4 çocuk babasıdır.