Kemal Kılıçdaroğlu'ndan terör güzellemesi!

Teröristlerin sözcülüğüne soyunan Kemal Kılıçdaroğlu yine boş durmadı! Twitter hesabından skandal bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Türkiye'de kaosun hüküm sürmesi için yurt dışından planlanan ve fonlanan Gezi olaylarını "onurlu ve barışçıl bir mücadele" şeklinde değerlendirerek teröristleri aklama peşine düştü.

Giriş Tarihi 23 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 24 Aralık 2018, 02:53
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan terör güzellemesi!

İÇİNDEKİLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine ihanet mesaisinde! Her fırsatta teröristlerin sözcülüğünü yapan Kılıçdaroğlu, bu kez skandal Gezi paylaşımı ile gündemde.

TERÖR SEMPATİZANLARINI AKLAMA PEŞİNDE
Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda ülkeyi yangın yerine çeviren, milyarlarca lira zarara uğratan, kaosun hüküm sürmesi için yurt dışından gelen direktiflerle hareket eden teröristleri savunarak, Gezi olaylarını "onurlu ve barışçıl bir mücadele" şeklinde değerlendirip teröristleri aklamaya çalıştı.

İŞTE O SKANDAL PAYLAŞIM
Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat ısrarla Gezi direnişini terörize etmeye çalışıyor. Gezi direnişi, doğru olmayan bilgilerle ucuz siyasetine malzeme edilemeyecek kadar onurlu ve barışçıl bir demokrasi hareketidir."

BERLİN'DEKİ SKANDALIN YANKISI HALA SÜRÜYOR
Gezi olaylarını aklama peşine düşen Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde de Berlin'de terör sempatizanlarıyla buluşmuştu! Her fırsatta açıkça terör örgütü PKK'yı destekleyen Sevim Dağdelen ve Evrim Sommer adındaki şahıslarla Berlin'de buluşup güle oynaya poz veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu hareketi büyük tepki toplamıştı...