CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ben de Cuma'ya gidiyorum paylaşımı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından annesiyle ilgili paylaştığı videosunu sosyal medyada eleştiren vatandaşlar, "Tıpkı Muharrem İnce gibi sırada cuma ve dua pozları var" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu geçtiğimiz gün de Cuma namazı çıkışı sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Giriş Tarihi 22 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 22 Aralık 2018, 23:29
CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ben de Cuma’ya gidiyorum paylaşımı

İÇİNDEKİLER



CHP'nin Cumhubaşkanı adayı İnce gibi sosyal medya hesabından önce annesiyle ilgili video paylaşan İmamoğlu geçtiğimiz gün de Cuma namazı çıkışından bir fotoğraf paylaştı.




AYNI SENARYO FARKLI İSİM
İmamoğlu yaptığı paylaşıma, " İstanbul'u yönetme ideali Fatih Sultan Mehmet'i anlamaktan geçer. Fetih şehri feth etmek değil gönülleri feth etmektir." yazdı.



VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Yaptığı paylaşımın ardından samimi olmamakla eleştirilen İmamoğlu'na sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda tepki mesajı gönderildi. O mesajlardan birinde gezi olaylarındaki bir duvar yazısı hatırlatılarak, "Hani zulüm 1453 te başlamıştı. Zihniyet olarak Hiç bir zaman samimi olamadınız..." ifadeleri kullanıldı.

İşte sosyal medyadan İmamoğlu'na gelen o tepkiler;