İntihar nedeniyle aksayan metro seferleri yeniden başlatıldı

İstanbul Osmanbey'de bulunan metro durağında, bir vatandaşın raylara düşmesi nedeniyle metro seferleri durduruldu. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken; raylara düşen şahsın öldüğü tespit edildi. Aksayan metro seferleri 10.15 gibi yeniden başlatıldı.

Giriş Tarihi 15 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 15 Aralık 2018, 10:31
İntihar nedeniyle aksayan metro seferleri yeniden başlatıldı

İÇİNDEKİLER

Osmanbey metro istasyonunda bir kişinin raylara düşmesi nedeniyle seferler aksadı.

Alınan bilgiye göre, kimliği öğrenilemeyen kişi, Osmanbey metro istasyonunda henüz belirlenemeyen nedenle raylara düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay nedeniyle Taksim-Osmanbey istasyonları arasındaki metro seferleri uzun bir süre yapılamadı.


Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan duyuruda, "M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattı'nda Osmanbey İstasyonu peron 2 geçici bir süre işletmeye kapatılmıştır. Osmanbey- Taksim arasında İETT otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır." denildi.

Saat 07.00 sıralarında meydana gelen olay nedeniyle metro seferlerinde aksama yaşandı. Hacıosman-Yenikapı yönünde seferler Osmanbey'e kadar, Yenikapı-Hacıosman yönünde ise Taksim'e kadar yapılabild. Durağa gelenler otobüsler ile götürüldü. Saat 10.15 sıralarında ise aksayan metro seferleri yeniden ulaşıma açıldı.