Hizmet ve gönül belediyeciliği

Karesi Belediyesi, yaptığı yatırım ve projelerle şehrin çehresini değiştirdi. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Hem gönül hem de hizmet belediyeciliği amacıyla yola çıktık. Yaptığımız çalışmalar halkın gönlüne dokunuyor” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2018 Güncelleme 08 Kasım 2018, 01:48
Hizmet ve gönül belediyeciliği

İÇİNDEKİLER

Balıkesir Karesi Belediyesi, daha yaşanabilir bir şehrin inşası için çalışmalarına başladı. Hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla Karesi'yi daha modern bir şehir haline getirmeyi başardı. "Değerlisiniz Çünkü Karesidesiniz" diyerek halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, insana dokunan yatırım ve projeleriyle halkın takdirini kazandı. Başkan Yücez Yılmaz liderliğinde 33 cadde ve sokağa ışıklandırma çalışmaları yapıldı. 94 adet yeni nesil oyun parkında ise çocukların kahkahaları çınladı.



GECE GÜNDÜZ HİZMET
2014 yılından bu yana gene gündüz süren şehir inşasında 1 milyon 228 bin 75 metrekare kilit parke döşeme çalışması yapıldı. 84 adet mevcut parkın revizesini gerçekleştiren belediye, 109 adet fitness alanı ile 57 adet semt spor sahasını halkın hizmetine açtı.



DOĞRU PLANLAMA...
Göreve başladıklarından bu yana büyük bir değişim ve dönüşüm hamlesi başlattıklarını belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi'yi gönül belediyeciliğinin yanı sıra hizmet belediyeciliğiyle de tanıştırdıklarını açıkladı. Şehrin kimliğine ve şehrin ruhuna uygun bir şehircilik anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, Karesi'yi daha yaşanabilir bir şehir olarak geleceğe taşımanın yolunun ortak akıl ve doğru planlamadan geçtiğini vurguladı. "Yaptığımız çalışmaların her biri şehrimize değer katarken insanımızın da gönlüne dokunuyor. Gittiğim her yerde görüyorum ki vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun. Bu da bizi mutlu ediyor, çalışma azmimizi arttırıyor" açıklamasını yaptı.