Başkan Erdoğan: Ana muhalefetin sonu olacaktır

Başkan Erdoğan, CHP’ye yüklendi: “Mart 2019, belki de ana muhalefetin sonu olacaktır. Başındaki zat sadece milletin değil CHP’nin de başına bela”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2018 Güncelleme 23 Ekim 2018, 00:00
Başkan Erdoğan: Ana muhalefetin sonu olacaktır

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'nda önemli mesajlar verdi:
Ana muhalefet ve avanelerinin milletimizi bölmesine fırsat tanımayacağız. Umudu olmayan ana muhalefet sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecektir.

TERÖRE ÇİÇEK ATIYORLAR
Bunlar bir taraftan bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına çiçek atıyorlar, diğer taraftan da Suriyeli muhacirlere zalim Esed'in diliyle saldırıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, yine aynı hezimeti yaşayacaklar.
Bu mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacak. Çünkü ana muhalefetin başındaki zat sadece milletin değil, CHP'nin de başına bela. CHP'yi bundan kurtarmamız lazım.

AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'na katılan Erdoğan, kadın belediye başkanı ve vekillerin artırılmasını istedi.



Erdoğan, partili bir hanımın çocuğunu sevdi.

TRUMP'TAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan-Trump görüşmesinin detaylarını açıkladı. FETÖ ve Münbiç konusunun ele alındığını belirten Kalın, "İdlib mutabakatından dolayı Trump, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerini ifade etti. 'Bu mutabakat sayesinde 3,5 milyon insanın yaşadığı İdlib'te büyük bir insani felaketi önlediniz' dedi" diye konuştu.​