Son dakika: Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu! Pucca lakaplı Pınar Karagöz de gözaltında! Pucca kimdir?

İstanbul merkezli 5 ilde internet üzerinden uyuşturucu madde kullanamayı özendirici yayınlar yapan sosyal medya fenomenlerine yapılan operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı Gözaltına alınanlar arasında, 24 Haziran seçimleri için "Ülkeden ayakkabı kokusu gidecek, şampanyalar eşliğinde İnce'nin zaferini kutlayacağız" diyerek seçmeni aşağılayan ve hezimet sonrası "darbe ve ölüm" çağrısı yapan Pucca lakaplı Pınar Karagöz de var.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 01 Ekim 2018, 14:22
Son dakika: Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu! Pucca lakaplı Pınar Karagöz de gözaltında! Pucca kimdir?

İÇİNDEKİLER

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 5 ilde 'sosyal medya üzerinden uyuşturucuyu övmek' suçlamasıyla operasyon başlatıldı.

İSTANBUL'DA 4 FENOMEN GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Daire Başkanlığı'nın ortaklaştığı düzenlediği operasyon kapsamında İstanbul'da Pucca lakaplı Pınar Karagöz, Youtuber Ali Muhsin Atam, Şam lakaplı rapçi Şamil Kürşad Oymak, Burry Soprana lakaplı rapçi Burak Aydoğduoğlu gözaltına alındı. Diğer illerde de operasyonların devam ettiği bildirildi.

PUCCA'NIN EVİNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Pınar Karagöz ve Burak Aydoğduoğlu'nun evinde kullanıma hazır fişek halinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

SORGULARI SÜRÜYOR

Sosyal medya üzerinden yüzbinlerce hayran kitlesine sahip olan fenomenlerin paylaştığı içeriklerde 'uyuşturucuyu övdükleri' öne sürüldü. Sabah saatlerinde gözaltına alınan 4 kişinin sorgusu İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sürüyor.

PUCCA'NIN SKANDAL PAYLAŞIMI

Yaptığı skandal bir paylaşımla "24 Haziran'da İnce kazanınca şampanyalarla kutlama yapacağız, ayakkabı kokusu ülkeyi terk edecek" diyen "sosyal medya fenomeni" bugün seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaşadığı hezimetle darbe çağrısı yaptı yapmıştı.

Yaptığı "Tek umudum kaldı, Pinochet olayı..." paylaşımı ile 1973'te Şili'de yaşanan darbeye atıfta bulunan "fenomen", adeta darbe ve ölüm çağrısı yapmıştı.