Hedef yerel seçimler

Başkan Erdoğan, AK Parti Kongresi sonrası yerel seçimlere odaklandı. Halkın gönlündeki adayların ortaya çıkartılması için düğmeye bastı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2018 Güncelleme 24 Ağustos 2018, 01:44
Hedef yerel seçimler

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, parlamento, kabine, bürokrasi ve 18 Ağustos'ta yapılan AK Parti Kongresi ile parti yönetiminde önemli değişiklikler yaptı. Şimdi sıra yerel yönetimlere geldi. Başkan Erdoğan ve AK Parti, yeni belediye başkanlarını belirleme ve seçim stratejilerine odaklandı. Erdoğan'ın "Yerel seçimlerde aday çok önemli. Vatandaşın istediği adayları bulacağız" sözleri doğrultusunda seçimi kazanacak, halka yakın isimlerin bulunması için sahaya inildi. Vatandaşlarla tek tek temasa geçildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında AK Parti, heyetler oluşturarak ilçe ilçe, il il vatandaşın nabzını tutacak. Genel merkezin gönderdiği heyetler, ilçe ve illerde parti, Sivil Toplum Kuruluşları (STK), kanaat önderleri, vatandaşlar ile temasa geçip mevcut belediye başkanı ile ilgili düşüncelerini öğrenecek. Daha sonrada adaylık için isim isteyecek. Bu çalışmalar ile hem mevcut başkanların genel durumu ortaya çıkarken, vatandaşın gönlündeki başkan adayları da belirlenmiş olacak.


ZÜBEYDE YALÇIN