Bollywood starı

Mesut Özil’e bir destek de Hindistan’dan geldi. Bollywood’da olduğu kadar Hollywood’da da yıldızlaşan Ranveer Singh, Mesut’un tam bir centilmen olduğunu söyledi ona arka çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2018 Güncelleme 14 Ağustos 2018, 03:16
Bollywood starı

İÇİNDEKİLER

Almanya, milli takımının Dünya Kupası'ndaki başarısızlığını Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirmesine bağladı. Irkçı hakaretlerin devam etmesi üzerine Mesut milli takımı bıraktığını açıkladı. Ancak Almanlar bu durum karşısında daha da çıldırdı. Kendilerini aklamayana çalışan Almanların ırkçı söylemlerine tüm dünyadan tepki gelirken Mesut'a ise destek yağdı.



Son olarak bu desteğe Bollywood aktörü Ranveer Singh de katıldı. Sadece Hindistan'da değil ABD'deki rolleriyle de son dönemin aranan yıldızı olan Singh, İngiltere'de Mesut'u ziyaret etti. Yaptığı paylaşımda ise "Mesut tam bir centilmen... Sıcaklık, alçakgönüllülük ve zarafet dolu... Gerçek bir şampiyon... Bugün bize ev sahipliği yaptığınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 33 yaşındaki film starı Mesut'a yapılan ırkçılığın iseçok büyük bir haksızlık olduğunu söyledi.

BİLD'İN YALANLARI BİTMİYOR
Almanya Milli Takımı'nın başarısızlığının sorumlusu olarak Mesut Özil'i gösteren Bild Gazetesi Amine Gülşe'yi hedef almaya devam etti. Gülşe'nin ailesinin "Erdoğan destekçisi" olduğunu tekrarlayan gazete, Mesut'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğraf çektirmesini isteyenin de Amine Gülşe olduğunu bir kez daha ortaya attı.