ABD'nin operasyon kanalı FOX TV'nin yayın yönetmeninden güldüren açıklama

Her seferinde Türkiye düşmanı operasyon haberlerine ve manipülasyonlara imza atan FOX TV'nin yayın yönetmeninden canlı yayında skandal bir açıklama geldi. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk "Biz bu dönemde de her dönemde de gazeteci olacağız. Biz operasyonel gazeteci olmadık. Gazeteciliğimizin sınırlarını taşırmadık” yalanını söyledi

Giriş Tarihi 25 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 25 Haziran 2018, 17:38
ABD’nin operasyon kanalı FOX TV’nin yayın yönetmeninden güldüren açıklama

İÇİNDEKİLER

Hrant Dink cinayetinde yer alan ve iki ayrı telefonunda da ByLock çıkan FETÖ tutuklusu Ercan Gün'ün haber müdürü olduğu televizyon kanalı FOX'un yayın yönetmeninden güldüren açıklama. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk canlı yayında milyonların gözünün içine bakarak "Biz bu dönemde de her dönemde de gazeteci olacağız. Biz operasyonel gazeteci olmadık. Gazeteciliğimizin sınırlarını taşırmadık" yalanını söyledi.

HABER MÜDÜRLERİ DİNK CİNAYETİNDE YAPTIĞI HABERLERDEN YARGILANIYOR

​Hrant Dink cinayetinde yaptığı operasyonel haberlerden dolayı tutuklanan Ercan Gün, FOX TV'de Haber Planlama Müdürü olarak görev alıyordu. Ayrıca FETÖ'cü olduğu bilinen Gün'ün iki ayrı telefonunda da ByLock olduğu tespit edildi.



NEDİM ŞENER'DEN SERT TEPKİ
FOX'un bu yalanına gazeteci Nedim Şener de tepki gösterdi. Şener sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Susayım diyorum karnıma ağrılar giriyor, duramıyorum. Konu Hrant Dink olunca susamıyorum... Yahu Haber Müdürü Hrant Dink cinayetinde operasyonel gazetecilik yaptığ için yargılanan bir kanal yöneticisi olduğunu unutuyor her halde." dedi.