CHP rahat durmuyor! Kaos planını devreye soktular!

Her seçimde olduğu gibi yenilgi sonrası başarısızlığı seçim güvenliğini bahane ederek gölgelemeye çalışan CHP'nin provokasyon çabaları sürüyor. İnce'nin ardından CHP Sözcüsü Bülent Tezcan da "Oy çalınmasının engellenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasıyla akıllara "CHP kaos mu planlıyor?" sorularını getirdi. Bununla birlikta İnce propagandası yapan Halk TV Suruç'ta bir kişinin öldüğü yalanını haberleştirerek büyük bir provokasyona imza attı. Ayrıca FOX TV'nin de CHP ile birlikte büyük bir manipülasyona hazırlandığı iddialar arasında.

Giriş Tarihi 24 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 24 Haziran 2018, 17:17
CHP rahat durmuyor! Kaos planını devreye soktular!

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi bu sabah itibarıyla başladı. Oy verme işlemleri henüz bitmemişken CHP, yine her seçimde olduğu gibi bitmek bilmeyen "seçim güvenliği" bahanesine sığındı.



Akşam'ın haberine göre hezimet yaşayacaklarının farkına varan CHP, sandıklar açılmadan kıvranmaya başladı. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ardından parti sözcüsü Bülent Tezcan da vatandaşları provokasyona getirme kampanyasına katıldı.

Yalova'da oyunu kullanan İnce, "Akşam YSK'nın önünde olacağım. Herkesi saat 17.00'de oy kullandıkları okullara çağırıyorum" sözleriyle kirli 'kaos planı'nı başlatmıştı. Şu ana kadar hiçbir somut usülsüzlük gerçekleşmemiş olmasına karşın CHP Sözcüsü Tezcan'ın da seçimi provoke etme çabası dikkatlerden kaçmadı.

İnce'nin ardından CHP Parti Bülent Tezcan'da "Oy çalınmasının engellenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek 'kaos planı'na yeşil ışık yaktı.



HALK TV'DEN ÇİRKİN PROVOKASYON
İnce'nin provokasyon kanalı Halk TV büyük bir skandala imza attı. Suruç'ta yaşanan olaylara ilişkin bir kişinin öldüğü yalanını söyleyen Halk TV halkı kin ve düşmanlığa sevk etti!

CHP-FOX BÜYÜK MANİPÜLASYONA HAZIRLANIYOR
FOX TV'nin seçim ekranında kullanılacak verilerin CHP seçim sisteminden alacağı ortaya çıktı. CHP ve FOX TV'nin bu akşam büyük manipülasyona hazırlandığı belirlendi.