Bu olmadı şekerim!

G7 zirvesindeki inanılmaz karenin perde arkası ortaya çıktı. Donald Trump, kendisini ortak bildiriye imza atması için zorlayan Merkel’e cebinden çıkardığı iki şekeri attı. Ardından “Tamam kabul edeceğim ama sana bir şey vermediğimi söyleme” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2018 Güncelleme 23 Haziran 2018, 01:21
Bu olmadı şekerim!

İÇİNDEKİLER

G7 Zirvesi'nde çekilen ikonik fotoğrafla tarihe geçen ABD Başkanı Donald Trump ile Almanya Başbakanı Angela Merkel arasındaki geriliminin sanılandan da büyük olduğu ortaya çıktı.

BÜYÜK BASKI YAPTILAR
CBS News'a çıkan 'Eurasia Group' (Avrasya Grubu) isimli danışmanlık kuruluşunun başkanı Ian Bremmer, zirvenin sonuna doğru yaşanan şu olayı aktardı: "Merkel diğer liderlerle birlikte ABD Başkanı'na G7 Zirvesi sonuç bildirisini imzalaması için baskı yapmaktaydı. Trump kollarını kavuşturmuş oturuyor, maruz kaldığı toplu baskıdan hoşlanmadığı her halinden belli oluyordu. Sonunda kabul edip 'Tamam, imzalayacağım' dedi. Ama bu noktada ayağa kalkıp elini ceketinin cebine atarak Starbursts marka iki şeker çıkardı ve bunları masaya fırlattı. O sırada da Angela Merkel'e "Al Angela, sana hiçbir şey vermediğimi söyleme" dedi.