İngiliz yayın kuruluşu BBC'den Muharrem İnce PR'ı

İngiliz medya kuruluşu BBC yeni bir skandala imza attı. Türkiye düşmanlığında sınır tanımayan kuruluş şimdi de Muharrem İnce PR'ına soyundu. BBC, Muharrem İnce'nin önceki gün İzmir'de gerçekleştirdiği mitinge ilişkin yaptığı haberde bu kadarına da pes dedirtti.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 22 Haziran 2018, 12:45
İngiliz yayın kuruluşu BBC’den Muharrem İnce PR’ı

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta Türkiye düşmanlığına soyunan İngiliz yayın kuruluşu BBC'den skandal haber! CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin önceki gün İzmir'de yaptığı mitingi haberleştiren BBC'nin verdiği rakamlar bu kadarına pes dedirtti.


Türkiye'de yaratmaya çalıştığı algı operasyonlarıyla bilinen İngiliz yayın kuruluşu İnce'nin mitingine 2,5 milyon vatandaşın geldiğini iddia etti. BBC bu kadarla da yetinmeyip dünya üzerinden bazı küçük ilkelerin nüfusunu vererek Muharrem İnce'ye tabiri caizse gaz verdi.



SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
BBC'nin bu yalanı kısa sürede elinde patladı.Sosyal medya kullanıcılarından ise tepki yağdı. Vatandaşlar söz konusu haber üzerine BBC'ye yeni bir logo tasarladı. CHP amblemiyle birleştirilen logo kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

İşte o tepkilerden bazıları;





"BALIKLAR DA MİTİNGE KATILMIŞ"

BBC'nin gazına gelen Muharrem İnce hızını alamayıp mitinge katılımcı sayısını 3 milyon olarak açıklayınca alay konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı İnce'nin bu yalanına istatistiklerle cevap verdi. İzmir'in nüfusunun zaten 4 milyon 200 bin olduğunu söyleyen vatandaş "3 milyon kişi varsa balıklar da katılmış mitinge" diyerek İnce ile dalga geçti.



TAKVİM.COM.TR