Pestetik

ABD Başkanı Trump’ın eşi Melania, 14 Mayıs’ta sırra kadem bastı. Beyaz Saray’dan “Böbreklerinden ameliyat oldu” açıklaması yapıldı. Görüntü vermeyince fısıltı gazetesi kaynadı. Kimi kocasına küstüğünü kimi de durumunun kritik olduğunu yazdı. Ve First Lady 25 gün sonra ortaya çıktı! Bu kez de estetik yaptırdığı kulaktan kulağa yayıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2018 Güncelleme 06 Haziran 2018, 02:05
Pestetik

İÇİNDEKİLER

Emlak Kralı Donald Trump, ABD Başkanlığı'na sıçradı. Aldığı kararlar ve skandalları görevini gölgede bıraktı. Trump gerilimleri devam ederken, eşi Melania Trump (48) sırra kadem bastı. 14 Mayıs'tan sonra görüntü vermeyen Melania'nın böbrek rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yattığı açıklandı. Beyaz Saray ise Melania Trump'un sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı. Ancak buna kimse inanmadı.

7 GEZİSİNE KATILMADI
Çünkü First Lady, ameliyatın ardından halkın karşısına çıkmadı. Hatta Melania, eşinin yedi gezisine de katılmamıştı. Bu durum üzerine ABD'li komplo teorisyenleri birbiri ardına komplo teorilerini sıraladı. Kimine göre First Lady'nin hastalığı tehlikeli bir aşamadaydı. Kimine göre de First Lady, eşi Trump'ın aşk skandalına sinirlenip sırra kadem bastı. Bir diğer iddiaya göre de Trump, ameliyat olan eşini operasyondan tam 29 saat sonra ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi almıştı. Melania'nın ise eşinin genç kalan bu ziyaretine son derece sinirlendiği vurgulandı. Bu iddialar peşi sıra gelirken dün Melania ortaya çıktı. First Lady, 25 gün sonra eşiyle birlikte Beyaz Saray'daki bir etkinliğe katıldı. Ordu mensupları ve aileleri için düzenlenen törende Melania Trump, eşi Donald Trump'ın koluna girerek adımlarını attı. First Lady'nin son görüntüsünü görenler ise bomba bir iddia ortaya attı. Fısıltı gazetesinin kaynakları Melania'nın estetik yaptırdığını açıkladı. 48 yaşındaki Melania'nın yüz bölgesinde bir dizi operasyondan geçtiği kulaktan kulağa yayıldı.


25 gün sonra ortaya çıkan Melania Trump, soruları yanıtsız bıraktı.


KENDİSİNİ AFFEDECEK
Trump kendisini affetmek için "mutlak yetkisi" olduğunu söyledi. Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Pek çok hukuk profesörünün de dediği gibi kendimi affetmeye mutlak yetkim var. Ama yanlış bir şey yapmamışken bunu neden yapayım ki?" dedi.