Taht model

Hello Dergisi, dünyadaki kraliyet aileleri içindeki en şık kadınları seçti. Gerçek hayatta da iyi birer arkadaş olan İspanya Kraliçesi Letizia ve Ürdün Kraliçesi Rania zirveyi kimseye kaptırmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2018 Güncelleme 05 Haziran 2018, 01:24
Taht model

İÇİNDEKİLER



G
örkemli yaşamları ve unvanları sayesinde masal kahramanlarıymış gibi görünen kraliyet üyeleri, moda seçimleriyle de dikkat çekmeye devam etti. Paranın her zaman şıklığı getirmediğini ortaya koyan asilzadelerin yanı sıra bazı isimler var ki giyim stilleriyle moda dünyasının da kraliçeleri olmayı başardı. Moda konusunda dikkat çeken kraliyet ailelerinin en şık isimlerini ise her yıl olduğu gibi Hello Dergisi seçti.


YENİ NESİL GELİYOR
Geçtiğimiz yıllarda Kate Middleton'un üst sıralarda yer aldığı listede bu kez Cambridge Düşesi aşağılarda yer aldı. Kraliyet ailesinin yeni üyesi Meghan Markle ise ilk 50 sırada bile yer alamadı. Dünyadaki hanedanlıkların zirvesindeki şıklık ise İspanya ve Ürdün'e gitti. Normal hayatta da iki yakın arkadaş olan Ürdün Kraliçesi Rania ve İspanya Kraliçesi Letizia giyimleriyle tüm asilzadeler arasından sıyrıldı. Belçika Kraliçesi Mathilda, Hollanda Kraliçesi Maxima ve Monaco Prensesi Charlene de ilk beş içinde yer aldı.


Listenin üst basamaklarında ise geçtiğimiz yılların aksine genç isimler yer aldı. Hello Dergisi'nin kraliyet aileleri muhabirleri, özellikle Monaco'dan Charlotte Casiraghi, Tayland'dan Prenses Sirivannavari, York Prensesi Beatrice, Yunanistan Prensesi Olympia Lady Amelia Windsor, Lady Kitty Spencer gibi genç isimlerin yakın gelecekti hanedanlıklardaki şıklık algısını değiştireceklerini belirtti. Bu arada Prens William ve Kate Middleton'un ikinci çocuğu olan Prenses Charlotte da listeye giren en küçük üye oldu.

Ürdün Kraliçesi Rania İspanya Kraliçesi Letizia


Belçika Kraliçesi Mathilda


​Monaco Prensesi Charlene

Hollanda Kraliçesi Maxima