Muharrem İnce'den skandal açıklamalar

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi aday olmaya korkunca, Muharrem İnce'yi ortaya attı. Muharrem ince ise aday olur olmaz ilk mitinginde ağzındaki baklayı ortaya çıkardı. Terör suçundan tutuklu Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden salınmasını istedi. CHP'li İnce'nin FETÖ'ye güzelleme yaptığı görüntüler de arşivlerden çıktı. FETÖ elebaşı Gülen'in beddualarının sorulduğu Muharrem İnce,'Canı yanmış birinin müthiş bir feryadı' açıklamasını yapmıştı.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 07 Mayıs 2018, 13:48
Muharrem İnce’den skandal açıklamalar

İÇİNDEKİLER

A Haber'de yayınlanan UNUTMA programında arşivden Muharrem İnce'nin daha önce sarf ettiği cümleler ekranlara taşındı. Onlara arasında asıl dikkat çeken ise 17-25 Aralık sürecinin hemen sonrası Pensilvanya'daki ininde saklanan FETÖ elebaşının bedduası hakkında İnce'nin yaptığı yorumdu. Bir televizyon programında İnce'ye teröristbaşı FETO'nun bedduası ve açıklamaları hakkında "Ne düşünüyorsunuz; neler görüyorsunuz, nasıl hissediyorsunuz?" soruları yöneltilmişti. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bu soru karşısında FETÖ'ye güzelleme yaptı.

​İLK MİTİNGDE AĞSINDAKİ BAKLAYI ÇIKARDI
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ilk mitinginde ağzındaki baklayı çıkardı. Terör suçundan tutuklu Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi. Hatta tepki çeken o cümlelerin üzerinden daha dakikalar bile geçmeden, ikinci bir adım daha attı!