Yeter artık!

İzmir’de bir kadın, 17 yaşındaki sevgilisi tarafından katledildi. Küçük oğlu, cesedinin başında bulundu. Katil zanlısı, “Kıskandım, öldürdüm” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2018 Güncelleme 15 Mart 2018, 18:50
Yeter artık!

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Acı haber dün İzmir'den geldi. 3 yaşındaki oğluyla birlikte yaşayan, Müzeyyen Laçin'in (28) evinden ağlama sesi duyan komşuları, kapıyı çaldı. Ancak açan olmadı. Polise haber verildi. Ekipler, çilingir yardımıyla içeri girdi. Laçin, kanlar içinde bulundu. Oğlu ise yanı başındaydı. Sağlık ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

BİRLİKTE ALKOL ALDILAR
Bir gün önce öldürüldüğü tespit edilen Laçin'in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Katil zanlısı sevgilisi Mehmet Bayram (17) kısa sürede yakalandı. Tutuklanan genç adam, "Müzeyyen benden büyük olduğu için bana sahiplenme duygusuyla yaklaşırdı. Olay gecesi evde birlikte alkol alıp müzik dinliyorduk. Oğlu da diğer odada uyuyordu. Müzeyyen'in eski sevgilisi ile ilgili konuşurken, aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Ben de öfkeme yenilip vurdum. Pişmanım" dedi.