Baba kader

Halil Dağ, Şanlıurfa Kalesi’ne gitti. Fotoğraf çekilmek isterken 40 metre yükseklikten düşerek can verdi. Korkunç olayın ardından talihsiz adamın kızı da aynı yerden düşerek ölümle burun buruna geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2018 Güncelleme 07 Mart 2018, 00:00
Baba kader

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin konuştuğu korkunç kazayla ilgili, şok edici bir haber daha geldi. Kalede fotoğraf çekilirken düşerek ölen adamın kızının da aynı yerden düşerek yaralandığı bildirildi. Korkunç olay, 1 Ocak'ta meydana geldi. Halil Dağ (38), doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihi Şanlıurfa Kalesi'ne gitti. Kaleye çıkan Dağ, burada fotoğraf çektirmek istedi. Genç adam, bu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 40 metre yükseklikten aşağı düşerek hayatını kaybetti. Halil Dağ'ın düşme anına ilişkin görüntüler ise saniye saniye cep telefonu ve güvenlik kameralarınca görüntülendi. Korkunç olayın ardından Dağ'ın 16 yaşındaki kızı Songül Dağ, dün babasının düştüğü yere giderek bölgeyi gezdi.


Genç kız, daha sonra babası gibi dengesini kaybederek 10 metre yükseklikten yuvarlanarak aşağı düştü. Ağır şekilde yaralanan Songül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlilerince olay yerine çağrılan ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü kaydedildi.


Mehmet YILDIRIM