15 teröristi Avrupa’ya pilot eğitimine yolladılar

ABD’nin Münbiç’te kol kola olduğu, silaha-mühimmata boğduğu PKK/PYD’nin 11 Eylül saldırısının benzerine hazırlandığı ortaya çıktı. PKK’lı itirafçılar “15 kişilik fedai timi Avrupa’da pilotluk eğitimi alıyor” dedi.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 20 Şubat 2018, 08:07
15 teröristi Avrupa’ya pilot eğitimine yolladılar

İÇİNDEKİLER

ABD'nin Münbiç'te kol kola olduğu, binlerce TIR ağır silah verdiği terör örgütü PKK/PYD'nin 11 Eylül saldırılarının bir benzerine hazırlandığı ortaya çıktı. Güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı teröristlerin ifadeleri terör örgütünün gerçek yüzünü tüm dünyaya gösterdi.

BATI'DA PiLOT EĞİTİMİ ALIYORLAR

Akşam'ın haberine göre, teslim olan iki üst düzey PKK'lı "Avrupa ülkelerine Kandil ve PYD yönetimi tarafından 15 militandan oluşan fedai timi gönderildi. Bu militanlar Avrupa'da PKK destekçisi siyasetçilerin de yardımıyla uçuş okullarında pilot eğitimi alacak" dedi. Bu 15 teröristin isimlerinin PKK'da bile gizli tutulduğunu belirten itirafçılar, eğitim alanların arasında kadın teröristlerinde olduğunu anlattı.

Fedailer eylem planlıyor

​PKK'lı teröristlerin uçak kaçırarak Amerika'da gerçekleştirilen 11 Eylül saldırısı benzeri fedai eylemleri planladıkları öğrenildi. Bu teröristlerin ayrıca sansasyonel eylem için de güdümlü füze ve tam donanımlı roketatar eğitimi de aldıklarını anlattılar.