Sapığa linç girişimi

Evde uyuyan 5 yaşındaki kıza tecavüz etmek isteyen sapık, fark edilmesi üzerine çırılçıplak sokağa kaçtı. Zanlıyı linçten polis kurtardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2018 Güncelleme 12 Şubat 2018, 23:25
Sapığa linç girişimi

İÇİNDEKİLER

Adana Yüreğir'de iddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra eve girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 5 yaşındaki kız çocuğunu fark etti. Çocuğa tecavüz etmek isteyen sapığı, bir genç gördü. Evin önünden tuğla alıp tekrar eve giren davetli, sapığa saldırdı. Sesleri duyan diğer davetliler de Sedat K.'yı linç etmek istedi. Çıplak halde kaçmaya başlayan sapık, fazla uzaklaşamadan yakalandı.


Küçük kız ise hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan zanlı, sağlık kontrolüne çarşafa sarılı halde getirildi. Çevik Kuvvet polislerince, çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen zanlı tutuklandı. Taciz mağduru küçük kızın hastanedeki tedavisi devam ederken, yakınları ve komşuları da durumu protesto etmek için bölgede bulunan polis merkezine yürümek istedi. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı ise hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak.