"Asimetrik Düzen"in Türkiye oyunu

Sabah Gazetesi yazarı Kerem Alkin, sosyal medya hesabında yazdığı yazıyla küresel güçlerin Türkiye'ye karşı yürüttüğü kara propagandayı ele aldı.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 06 Şubat 2018, 17:51
Asimetrik Düzenin Türkiye oyunu

İÇİNDEKİLER

Sabah Gazetesi yazarlarından Kerem Alkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dünya 5'ten büyüktür" çağrısından sonra Türkiye ve Erdoğan aleyhine yürütülen kara propagandanın arkasındaki nedenleri sosyal medya hesabı üzerinden yazdı. Erdoğan'ın çıkışının küresel güçleri oldukça rahatsız ettiğinin altını çizen Alkin, bu nedenle terör örgütleriyle Türkiye'ye karşı yıldırma politikası uygulandığının da altını çizdi.

İşte Alkin'in o yazısı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' çıkışı ve çağrısıyla,Türkiye "Asimetrik Düzen"e, 1860'dan bu yana elindeki tüm imkanları, küresel ticaret, küresel savunma,küresel diplomasi ve küresel medya imkanlarını en vahşi şekilde lehine kullanan bir düzene karşı savaş açtı."Asimetrik Düzen"in sahipleri, başta Türkiye, bu düzenin devam etmesinin mümkün olmadığına dair çağrıda bulunan tüm ülkeleri küresel medya karalamaları, kendilerinin yardakçısı kirli örgütlerin yürüttüğü siber terör operasyonları ile üretilen sahte belgeler ve "Asimetrik Düzen"in laboratuvarlarında üretilmiş PKK, PYD, DAEŞ, FETÖ, El-Kaide, Boko Haram gibi terör örgütleriyle kıskaca almaya çalışıyorlar. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında,bu "Asimetrik Düzen"le savaştan bizi birlik, beraberlik ve vatanseverlik zaferle çıkaracak.