Teslim olan teröristin fotoğrafında şoke eden detay

Afrin'e süren operasyonlar kapsamında terör örgütü PKK/YPG mensubu teröristler Türk askerine teslim olmayı sürdürüyor. Devam eden operasyonlar kapsamında teslim olan teröristlerin bazılarının sivil giyimli olması ise terör örgütünün bir alçak planını daha deşifre etti. Teröristlerin sivil kıyafetler giyerek; TSK sivilleri katlediyor provokasyonu yapmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 04 Şubat 2018, 12:48
Teslim olan teröristin fotoğrafında şoke eden detay

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Afrin'de gerçekleştirdiği 'Zeytin Dalı' harekatında önemli bir detay ortaya çıktı. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabı üzerinden Afrin'de teslim olan bir teröristin fotoğrafını paylaşarak çok önemli bir bilgi paylaştı.

Ağar açıklamasında "Afrin kırsalında teslim olan bir YPG/PKK'lı" diyerek paylaştığı fotoğraflar için "Görsel ve fotolar iki nedenle anlam taşıyor. 1- "Teslimlerin" başlamış olması. 2- Sivil giyinmiş (giydirilmiş) olması." dedi.

Ağar, sözlerinin devamında ise "YPG/PKK sivil kıyafetle etkisiz hale getirilen teröristler üzerinden "TSK sivilleri vuruyor" yalanına başvuruyor" diyerek terör örgütünün yalanını nasıl desteklediğini gözler önüne serdi.

İşte Abdullah Ağar'ın o tweeti: