Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Refah Partisi İstanbul İl Başkanı olduğu dönemde yardımcılığını yapan Bekir Sıtkı Albayrak'ın cenazesine katıldı. Erdoğan, eski mesai arkadaşının tabutuna omuz verdi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi

Albayrak için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi-1

Törene, Albayrak'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ile vatandaşlar katıldı.

Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi-2

Cenaze namazı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Albayrak'ın yakınlarına taziyelerini iletti.

Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi-3

ERDOĞAN KARACAAHMET MEZARLIĞI'NDAKİ DEFİN TÖRENİNE DE KATILDI!
Albayrak için ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Albayrak'ın naaşı daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilmek üzere cenaze aracına taşındı.

Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi-4

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Albayrak'ın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki defnine de katıldı. Erdoğan, burada Kur'an-ı Kerim okudu.

Eski mesai arkadaşına son görev! Tabuta omuz verdi-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler