ÖSO komutanı: Şehidimizin kanını yerde bırakmadık

Zeytin Dalı harekatının dördüncü gününde teröristlere yönelik operasyon devam ederken bugün çok önemli bir gelişme yaşandı. Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın şehit düştüğü köye giren Türk Özel Kuvvetleri ve ÖSO askerleri şehidimizin kanını yerde bırakmadı.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 23 Ocak 2018, 19:36
ÖSO komutanı: Şehidimizin kanını yerde bırakmadık

İÇİNDEKİLER

Zeytin Dalı harekatının dördüncü gününde art arda önemli gelişmeler yaşandı. Terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki mevzileri ateş altına alındı. Özgür Suriye Ordusu, TSK'nın desteğiyle El Hammam köyünü ve çevre tepeleri teröristlerden arındırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO'nun teröristlerden temizlediği bölgenin en önemli özelliği ise bugün Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'nın o bölgedeki Ömeroğlu köyünde şehit düştüğü yer olması. Operasyonların devam ettiği bölgeden gelişmeleri aktaran Sabah Muhabiri Uğur Yıldırım, ÖSO içerisindeki Fatih Sultan Mehmet Tümeni komutanı Ahmet Fatih ile yaptığı görüşmeyi de aktardı. ÖSO komutanı, "Bugün çok büyük bir operasyona başladık. TSK öncülüğünde tanklarla girdiğimiz köyde şehidimizin kanını yerde bırakmadık ve Ömeroğlu köyünü teröristlerden temizledi. Bütün Afrin'i de teröristlerden temizleyeceğiz" dedi.




İşte TSK öncülündeki ÖSO askerlerinin temizlediği bölgeden ilk görüntüler...