FETÖ Belediyesi

Görevden alınan Beşiktaş’ın CHP’li Belediye Başkanı Hazinedar’ın marifetleri duyanları şaşırttı. Yolsuzlukların yanı sıra Hazinedar’ın FETÖ’yü himaye etmek için belediyenin tüm imkanlarını kullandığı ortaya çıktı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
FETÖ Belediyesi
İçişleriBakanlığı'nın kararıylaFETÖ ile bağlantılı olduğuiddiasıyla görevden aldığıCHP'li Beşiktaş BelediyeBaşkanı Murat Hazinedar'ınFETÖ ile bağlantıları tektek ortaya çıktı. CHP'lieski başkan örgüte aitGazeteciler ve YazarlarVakfı'nın iftar yemeğindeyaptığı konuşmalarınmontaj olduğunu savundu.Hazinedar, görüntülerdeelebaşı Gülen'e övgüleryağdırmıştı.

HER YOL VAR...
Hazinedar'ın ayrıca ihaleleri FETÖ'nün kasası Akın İpek'in şirketlerine ihale vermediği için Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Heyecan Halime Şahin'i tehdit ettiği de ortaya çıktı. Son olarak İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı raporda çok önemli bir ayrıntı dikkat çekti. Hazinedar'ın FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra polislikten atılan kişileri Beşiktaş Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştırdığı belirlendi.


FETÖ Belediyesi-1
FETÖ Belediyesi-2 Murat Hazinedar, FETÖ'nün önemli isimleri İlhan İşbilen, Şerif Ali Tekalan, Mustafa Yeşil ve Alaaddin Kaya ile örgütün yemeklerinde boy gösterdi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler