FETÖ Belediyesi

Görevden alınan Beşiktaş’ın CHP’li Belediye Başkanı Hazinedar’ın marifetleri duyanları şaşırttı. Yolsuzlukların yanı sıra Hazinedar’ın FETÖ’yü himaye etmek için belediyenin tüm imkanlarını kullandığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2018 Güncelleme 08 Ocak 2018, 03:02
FETÖ Belediyesi

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla FETÖ ile bağlantılı olduğu iddiasıyla görevden aldığı CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın FETÖ ile bağlantıları tek tek ortaya çıktı. CHP'li eski başkan örgüte ait Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın iftar yemeğinde yaptığı konuşmaların montaj olduğunu savundu. Hazinedar, görüntülerde elebaşı Gülen'e övgüler yağdırmıştı.

HER YOL VAR...
Hazinedar'ın ayrıca ihaleleri FETÖ'nün kasası Akın İpek'in şirketlerine ihale vermediği için Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Heyecan Halime Şahin'i tehdit ettiği de ortaya çıktı. Son olarak İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı raporda çok önemli bir ayrıntı dikkat çekti. Hazinedar'ın FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra polislikten atılan kişileri Beşiktaş Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştırdığı belirlendi.



Murat Hazinedar, FETÖ'nün önemli isimleri İlhan İşbilen, Şerif Ali Tekalan, Mustafa Yeşil ve Alaaddin Kaya ile örgütün yemeklerinde boy gösterdi.