Piyango mağduru

Yılbaşı ikramiyesi çeyrek bilete isabet etti. Talihlilerden birisinin Antalya’daki bir ilaç firmasında kuryelik yapan Murat Tokmak olduğu iddia edildi. TAKVİM ’e konuşan genç, “O kişi ben değilim” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2018 Güncelleme 04 Ocak 2018, 00:33
Piyango mağduru

İÇİNDEKİLER

61 milyon liralık yılbaşı ikramiyesi, çeyrek bilete isabet etti. Milli Piyango idaresi dün kazanan 4 talihlinin de ikramiyelerini aldığını kamuoyuna bildirdi. Bu sırada talihlilerden birinin Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde yaşayan ve bir ilaç firmasında motosikletli kurye olarak çalışan Murat Tokmak olduğu iddia edildi. Kent merkezindeki Lokman Ecza Deposu'nda 6 aydır motosikletle eczanelere ilaç dağıtımı yapan gencin, 1800 lira maaş aldığı belirtildi. Ayrıca 1 Ocak'ta iş yerinde nöbetçi olduğu, ancak o gün ve sonrasında işe gitmediği söylendi. Fakat o genç adam hakkında çıkan iddiaların doğru olmadığını ifade etti.

'BİLET BİLE ALMADIM'
Aranan talihlinin kendisi olmadığını belirten Tokmak, "Hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. Motor kurye olarak çalışıyorum" dedi. Haberi kimin çıkardığını bilmediğini de söyleyen Tokmak, "Durumu patronum haber verdi. Yalan haberi yapanlara dava açacağım. Çıkan haberler yüzünden ailem ve ben risk altındayız. Param yoktu, bilet bile alamadım" diye konuştu.