Acil servisi soydu!

Adana’da alkol komasına giren Zeki Kan, hastaneye kaldırıldı. Acil serviste teknisyeninin çantasını çaldı. Yine içerken yakalandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 00:00
Acil servisi soydu!

İÇİNDEKİLER

Trajikomik olay dün Adana'da yaşandı. 56 yaşındaki Zeki Kan, Seyhan Kültür Merkezi bahçesinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra fenalaştı. Durumu fark eden vatandaşlar, sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, baygın adamı hastaneye kaldırdı. Alkol zehirlenmesi teşhisi konulan Kan'a serum bağlandı. Tedavisi tamamlanınca ise bir anda ortadan kayboldu. Bu arada röntgen teknisyeni O.B., odasındaki montu ve hastane kıyafetleri ile içinde 2 adet radyasyon ölçer ve cep telefonu şarj aletinin bulunduğu çantasının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Hastaneye giden emniyet güçleri, hemen güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, sedye üzerine getirilen Zeki Kan'ın elinde çantayla birlikte hastaneden ayrıldığı tespit edildi.

'HATIRLAMIYORUM'
Bunun üzerine olay günü alkol alırken fenalaştığı kültür merkezinin bahçesine giden ekipler, Zeki Kan'ı yine alkol alırken buldu. Üst araması yapılan Kan'ın yanındaki poşette O.B.'ye ait 800 lira değerindeki kişisel eşya ve medikal cihazlar çıktı. Sorgusunda, "Alkol almıştım ne yaptığımı bilmiyorum" diyen Kan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Teknisyenin çantasını çaldıktan sonra yürüyek yoluna devam etti.



Ziya RAMOĞLU