Gönlü zengin

ABD’de yaşayan sosyetik Süreyya Yalçın, beyin felci olan Antalyalı Mehmet’in yardım çığlığına kulak verdi. Küçük çocuğun ihtiyacı olan yürüme cihazını Miami’den gönderdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2017 Güncelleme 01 Aralık 2017, 00:45
Gönlü zengin

İÇİNDEKİLER

Ardında 4 milyar dolar miras bırakan merhum işadamı Faruk Yalçın'ın varisi Süreyya Yalçın'ın gönlü de zengindi. İşadamı eşi Ozan Baran ile Miami'ye yerleşen sosyetik isim, Antalya'da yaşayan beyin felci Mehmet'in imdadına yetişti. Serebral Palsi (beyin felci) hastalığı, 8 yaşındaki Mehmet'i yatağa mahkum etti. Anne Semra Sönmez, yaptığı yaprak sarmalarını sosyal medyadan satarak oğlunu tedavi ettirmek istedi. Hastalığından dolayı yürüyemeyen ve ayakta duramayan Mehmet'in yürüyebilmesi için yürüme cihazı gerekti. Anne cihaz ihtiyacını sosyal medyadan duyarak, "İmkanlarım yetersiz. Desteklerinizi bekliyorum" sözleriyle hayırseverlere seslendi. Annenin yardım çığlığına Miami'de yaşayan Süreyya Yalçın kulak verdi. Sosyetik isim, Mehmet'in ihtiyacı olan yürüme cihazını temin ederek Miami'den Antalya'ya gönderdi. Mehmet Miami'den gelen cihaz sayesinde yürüyebildi. Anne Semra Sönmez sosyal medya hesabından, "Mehmet'imizin cihazı alındı ve şimdi Mehmet çok rahat okula gidecek, arkadaşları ile hayatı daha rahat paylaşacak. Destekleri için Süreyya Yalçın'a çok teşekkür ederim. Ona hayat boyu minnettarım" dedi. Örnek davranışıyla herkesin takdirini kazanan Süreyya Yalçın, yardımsever kimliğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Yaptığı yaprak sarmalarını satarak Mehmet'in ihtiyaçlarını karşılayan anne Sönmez, oğluna yürüme cihazı gönderen Yalçın'a teşekkür etti.