Utanmaz Hürriyet!

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet yine şaşırtmadı, Türkiye'nin yanında duramadı kumpasçıların arkasına hizalandı. ABD'nin kurduğu tezgahı gördükleri halde bu oyuna katılıp Türkiye'de iktidarı değiştirme hesabına girişti. Aydın Doğan'ın beslemesi Murat Yetkin, bugünkü yazısıyla da uluslararası kumpastaki FETÖ yalanlarıyla operasyon yapmaya çalıştı.

Giriş Tarihi 30 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2017, 12:24
Utanmaz Hürriyet!

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet yine şaşırtmadı, Türkiye ekonomisine bedel ödetmek ve zarar vermek isteyen küresel çetenin operasyonuna gönüllü oldu. ABD'nin kurduğu tezgahı gördükleri halde bu oyuna katılıp Türkiye'de iktidarı değiştirme hesabı yapıyorlar.

Uluslarası çete Türkiye'ye karşı FETÖ'nün 17-25 Aralık'taki düzmece belgeleriyle ve Bylock'çu tanıklarıyla kumpas davası görmeye başladı. Kumpasçıların içerideki iş birlikçileri de harekete geçti. Eski CHP milletvekili Aykan Erdemir sahte delilleri ABD'ye taşıdı, davanın tanığı olan FETÖ'cü Osman Zeki Canıtez'in Bylock'çu olduğu ortaya çıktı.

FETÖ'CÜ AYARLARINA DÖNÜŞ YAPTILAR
Türkiye'nin ekonomisine ceza kesilmek için başlatılan küresel kara propaganda hız kazandı, ülkemiz 4 cepheden başlatılan operasyona hedef oldu. Her fırsatta Türkiye karşıtı cephede yer alan Hürriyet kumpasın ortağı oldu. ABD'deki kumpas davasındaki yalanları Türkiye'ye duyurmak için harekete geçti. 17-25 Aralık kumpasının açık iş birlikçisi Hürriyet, FETÖ'cü ayarlarına dönüş yaptı.

Hürriyet yazarı Murat Yetkin, Rıza Sarraf üzerinden görülen Türkiye'ye kumpas davasını izledi ve köşesine taşıdı. Yetkin, Türkiye'ye tezgahın boyutlarından hiç bahsetmezken FETÖ ve küresel çetenin iddialarını paylaştı. Sözde delillerin FETÖ üretimi olduğuna hiç değinmeden kendi ülkesini suçladı. "Hapishaneden çıkmak için yapabileceğim en mantıklı şey buydu" diyen Rıza Sarraf konuştukça, ABD çıkarlarını koruduğu yazılarıyla dikkat çeken Murat Yetkin'e de gün doğdu.

Yetkin yazısında 17-25 Aralık kumpasının bir FETÖ operasyonu olduğuna değinmezken, ABD'nin global tezfahtaki rolüne dair de hiçbir eleştiri getirmedi. Tamamen ABD'de kurulan yeni tezgahın işbirlikçiliğine soyunduğu yazısında, Türkiye'te ve Türk hükümetine de parmak salladı.

Murat Yetkin'in "kumpas işbirlikçiliği" olarak yorumlanan yazısına da sosyal medyada tepki yağıyor: