FETÖ'nün sahipleri bizzat saldırıyor! İçerideki işbirlikçisi ise Aydın Doğan

FETÖ ve Aydın Doğan Medyası Türkiye aleyhinde el ele vererek saldırıya geçti. ABD'de FETÖ destekli olduğu ortaya çıkan savcıların başlattığı soruşturma sonrası verilen skandal kararı FETÖ-Doğan Medyası büyük bir sevinçle karşıladı ve algı operasyonuna başladı.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 09 Eylül 2017, 19:21
FETÖ’nün sahipleri bizzat saldırıyor! İçerideki işbirlikçisi ise Aydın Doğan

İÇİNDEKİLER

17/25 Aralık Hükümeti devirme operasyonunda başarılı olamayan ABD'nin derin güçleri yine FETÖ'yü kullanarak 15 Temmuz'da darbeye kalkıştı. Millet hain örgüte ve arkasındaki güçlere geçit vermedi. FETÖ'yle el ele yürüyen Amerika'daki çete Türkiye'ye yönelik operasyona bizzat katıldı. Somut bir suç unsuru olmamasına rağmen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve eski Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan hakkında tutuklama kararı çıktı.

FETÖ'NÜN SAHİPLERİ BİZZAT SALDIRIYOR
15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedefe koyarak Türkiye'ye saldıran FETÖ ve destekçileri başarılı olamayınca kendilerini deşifre ettiler. ABD'de FETÖ'nün finans sağladığı savcıların başlattığı soruşturma hiçbir delil olmamasına karşın Amerikan mahkemesi hukuki karşılığı olmayan bir karara imza attı. 17/25 Aralık'ta başarılı olamayan taşeron örgütün işe yaramadığını gören ABD'deki derin güç Türkiye'ye bizzat saldırdı.

TÜRKİYE'DEKİ MEDYA TETİKÇİSİ AYDIN DOĞAN
İran'a ambargoyu deldiği bahanesiyle ABD'de tutuklama kararı çıkarılan Çağlayan hakkındaki algı operasyonunu ise Aydın Doğan medyası üstlendi. Amerikan içindeki cuntacı faaliyetler yürüten güç, FETÖ tetikçilerini ve Aydın Doğan Medyasını harekete geçirdi. Yıllardır FETÖ medyasının sosyal medyadaki tetikçileri tarafından dile getirilen "Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gelemeyecek" şeklindeki algı operasyonu bugün Hürriyet yazarı Murat Yetkin tarafından dile getirildi. 17/25 Aralık sürecinde FETÖ yalanlarını manşetine taşıyan Doğan medyası, Murat Yetkin üzerinden bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

AYDIN DOĞAN'IN SÜFLÖRÜ FETÖ
ABD ile Türkiye arasında kriz yaratmak için çırpınan FETÖ, senatörlere, yargı içerisindeki işbirlikçilerine finansal destek sağladı. 17/25 Aralık darbe girişiminde Hükümeti devirme planları yapan FETÖ ve arkasındaki güçler Türkiye'deki militanları ağır darbe yiyince ABD'de harekete geçti. Zafer Çağlayan hakkındaki tutuklanma kararıyla başta Emre Uslu olmak üzere örgütün firari tetikçileri algı operasyonuna başladı. Ardından ise Doğan medyası devreye girdi. Emre Uslu hedefin Erdoğan olduğunu ima eden bir tweet attı. Hürriyet yazarı Murat Yetkin de bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak ABD'ye bu şartlar altında gidecek mi? diye yazdı.



USLU'NUN SKANDAL TWEETİNİN ARDINDAN HÜRRİYET, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALDI