Kurusıkı gaspçı!

İstanbul Fatih’te taksici, kendisini kurusıkı tabancayla gasp eden şüpheliyle uzun süre direndi. Parasını ve cep telefonunu vermedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2017 Güncelleme 27 Kasım 2017, 00:00
Kurusıkı gaspçı!

İÇİNDEKİLER

Taksiciyi gasp etmek isteyen şüpheli, sert kayaya çarptı. Canını zor kurtardı. Olay dün İstanbul Fatih'te yaşandı. Taksici Osman Dikici, aldığı müşteriyi, verilen adrese götürmek için yola çıktı. Müşteri belinden çıkardığı tabancayı Dikici'ye doğrultarak cüzdanını ve cep telefonunu aldı. Taksici, tabancanın kurusıkı olduğunu fark edince, araçtan indi. Gaspçının üstüne atladı. Boğuşma yaşandı. Osman Dikici, şüphelinin montuna elini atarak, cüzdanını ve cep telefonunu geri aldı. Gaspçının kimliğini de aldı. Polise haber verdi. Kimliğin ise 38 yaşındaki E.D. adlı kişiye ait olduğu öğrenildi.

KİMLİĞİNİ ELE GEÇİRDİ
Tedavisinin ardından ifadesinin alınması için hastaneye götürülün Dikici, "Sümbül Efendi Camii önünden bu sokağa geldiğimizde bana silah çekti. Üzerimdeki parayı aldı. 500 liraya yakın paramı, ehliyetimi, kimliğimi, cep telefonumu aldıktan sonra giderken ben arkadan ona saldırdım. Elini onun cebine attım. Parayla beraber o arada kendi kimliği de benim elime geçti. Boğuşma yaşadım, sokağın başında mücadele ettik. Daha sonra kaçtı gitti"