Acımasız

Sakarya’da Zeynep K. ile dostu, kendilerini yatakta basan 10 yaşındaki oğlu Necmi’yi boğarak katletti. Tutuklanan annenin ifadesi ise kan dondurdu: Benden sonra acı çekmesin diye öldürdüm

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2017 Güncelleme 24 Kasım 2017, 00:28
Acımasız

İÇİNDEKİLER

Cani anne, 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Dehşetin ardından yasak aşk çıktı. Tüyler ürperten olay önceki gün Sakarya'da yaşandı. 3 çocuk annesi Zeynep K., cinnet getirdi ve engelli olan 10 yaşındaki Necmi Talha K.'nin oğlunun boğazına sarıldı. Ardından da soluğu karakolda aldı. "Oğlum öldü" diyerek evin adresini verdi. Ekipler, küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Zeynep K. gözaltına alındı. Emniyette şüpheli hareketler sergileyen anneyi çapraz sorguya alan polis acı gerçeği de ortaya çıkarttı. Eşi Karasu'daki bir tavuk çiftliğinde yatılı çalışan kadının ile komşusu Turhan Y. arasında yasak aşk vardı. Olay günü birlikte olan ikiliyi Necmi Talha K. yatakta gördü. Panikleyen çift küçük çocuğu boğarak katletti. Oğlunun ölümüne göz yuman annenin ifadesinde çocuğunu, 'Kendisinden sonra acı çekmemesi, ortada kalmaması için' öldürdüğünü söylediği, diğer iki çocuğu için ise 'Onların yaşı büyük kendilerini nasılsa kurtarırlar' dediği öğrenildi. Katil anne tutuklandı, Turhan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Necmi Talha K., henüz 10 yaşındaydı. Derslerinde başarılı, çevresi tarafından sevilen bir çocuktu. Annesi ve yasak aşkının kurbanı oldu. Dün de cenazesi vardı. Gözyaşları arasında toprağa verildi.

ÇELENK DUYGULANDIRDI
10 yaşındaki Necmi Talha K.'nin cenazesi, babaevine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından Tepetarla Camii'ne taşındı. Talha'nın öğretmenleri ve öğrencileri tarafından cenazeye gönderilen 'Seni asla unutmayacağız, öğretmenlerin ve arkadaşların' yazılı çelenk, görenleri duygulandırdı. Cenaze, kılınan namazın ardından Tepetarla Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi.


10 yaşındaki oğlunu katleden cani anne, adliyeye sevk edildi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI
Küçük çocuğun dayısı Musa Güzel ve yakınları, katil zanlısı annenin karşı komşusuyla yakalandığı için cinayeti işlediği haberlerinin doğru olmadığını iddia etti. Anne Zeynep K.'nin bir süredir intihar etmeyi düşündüğünü ileri süren Güzel, "Psikoloğa götürdük. Elimizden geleni yapmaya çalıştık; ama geç kaldık. Kendisi intihar etmek istiyordu; ama Talha'yı da bırakmak istemiyordu. 'Talha'ya kim bakacak?' diyordu. Çocuğunu çok düşünüyordu. Onun için çocuğunu öldürdü" dedi.