Zincirleme vahşet

Savaş Topal, köprüden uçan otomobilde can verdi. Herkes olayı kaza zannetti. Ancak cesetteki mermi yarası, cinayeti ele verdi. Sürücü seyir halindeyken tartıştığı arkadaşı tarafından katledilmişti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2017 Güncelleme 15 Kasım 2017, 00:00
Zincirleme vahşet

İÇİNDEKİLER

Adana'da uçuruma düşen otomobil sürücüsünün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Korkunç olay, Yüreğir İlçesi'nde önceki gece yaşandı. Savaş Topal (38), arkadaşları uzman çavuşluktan emekli Murat Erdoğan (44), Uğur Erdoğan (33) ve Serhat Tunçdemir (23) ile birlikte otomobille gezintiye çıktı. Topal'ın kullandığı araç, bir süre sonra Hakan Adanalı (27) yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazanın ardından Topal ve arkadaşları, darp ettikleri Adanalı'nın cüzdanını ve kimliğini çaldı. Olayın ardından Savaş Topal, Murat ve Uğur Erdoğan'ı da yanına alıp kendisine ait otomobille yola devam ederken, Serhat Tunçdemir de kaza sonrası Hakan Adanalı'dan gasp ettikleri araçla arkadaşlarını trafikte takip etmeye başladı.


Savaş Topal (38)

TABANCAYLA ATEŞ ETTİ
İddialara göre, araç içinde bulunan Murat Erdoğan ile sürücü Savaş Topal alacak-verecek nedeniyle tartışmaya başladı. Erdoğan, beylik tabancasını çıkarıp, otomobili süren Topal'ın kafasına sıktı. Ağır yaralanan Topal, direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil kontrolden çıktı. Araç köprüden aşağıya uçup şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu polise bildirirken, bu sırada araçta bulunan Murat Erdoğan kaçtı. Olay yerine giden polis, Uğur Erdoğan ile Topal'ı araçtan çıkardı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Topal kurtarılamadı. Morga giden polis, cesetteki kurşun yarasını fark edince olayın cinayet olduğu ortaya çıktı. Serhat Tunçdemir, kazanın ardından kaçmaya çalışırken polis tarafından kıskıvrak yakalanırken, 'katil zanlısı' olarak aranan Murat Erdoğan da Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde gözaltına alındı.


Murat Erdoğan (44)


Murat KARAMAN