'Gül gibi yavrularım gitti’

Antalya’da babaları Göksel Akşeker tarafından öldürülen 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Elasu’nun cansız bedenini anne Şura Akkök Akşeker aldı. Acılı kadın, “İki tane gül gibi yavrum öldü gitti” diye ağladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2017 Güncelleme 14 Kasım 2017, 00:00
’Gül gibi yavrularım gitti’

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay önceki gün Antalya'da meydana eldi. Baba Göksel Akşeker, kızları 3 yaşındaki Hira ve 5 yaşındaki Elasu'yu tabancayla öldürdü. Ardından da intihar etti. Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürülen baba ve 2 kız çocuğunun cansız bedenleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına verildi. Cani babanın cenazesi öğle saatlerinde alınırken, çocukların cenazeleri öğleden sonra anne Şura Akkök Akşeker tarafından alındı. Cenazelerin Kahramanmaraş'ta toprağa verileceği öğrenildi.



ÖNLEM ALINMADI
Anne Şura Akkök Akşeker, kocasının daha önce kendisine çocuklarını görmek istediğini söyleyerek yanına çağırdığını ve bu esnada kendisini silahla vurduğunu belirtti. Akşeker, "Kapalı cezaevinden firar ettikten sonra, tuzağa düşürüp beni vurdu. Çocuklarımı görmek istiyorum deyip bizi çağırdı. Beni vurduktan sonra 6 saat işkence yaptı. Sonra çocuklarımı kaçırdı. Bu adam 2 aydır Antalya'da elini kolunu sallayıp dolaşıyordu. Hiçbir şey yapılmadı. Ailesiyle bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim iki tane gül gibi yavrum öldü gitti" dedi.



3 yaşındaki Hira (üstte) ile 5 yaşındaki ablası Elasu, babaları tarafından hunharca katledildi.