Ankara’da VIP fuhuş!

Başkent’te polis, masaj salonuna baskın yaptı. VIP müşterilere hizmet verilen gizli odalar ortaya çıkarıldı. 7’si kadın 16 kişi gözaltına alındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2017 Güncelleme 03 Kasım 2017, 00:00
Ankara’da VIP fuhuş!

İÇİNDEKİLER

Emniyet güçleri, fuhuş çetelerine darbe üstüne darbe vuruyor. Dün de Ankara'da operasyon vardı. Polis, bir apartmanın 5'inci katındaki dubleks iki daireyi kiralayan masaj salonu işletmecilerinin, binanın her tarafını güvenlik kameralarıyla donattığını ve "VIP" müşterilere jakuzili özel odalarda hizmet vermeye başladığını belirledi. Operasyon için düğmeye bastı. Gece yarısı baskın düzenledi. Bu sırada içeride bulunanların kaçmaya çalıştığını fark eden ekipler, iki ayrı gizli geçit buldu.

PARA CEZASI UYGULANDI
Geçitlerden birinin binanın asansör makine dairesine çıktığı anlaşıldı. Masaj salonunun dubleks katında aynayla kaplı bir başka geçit bulundu. Kapıdan içeri giren polisler, burada da "VIP" müşteriler için hazırlanan iki ayrı odaya ulaştı. 7'si kadın 16 kişi gözaltına alındı. 14 kişi, 209 lira idari ceza uygulanarak serbest bırakıldı. İşletmeci 2 kişi ise "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.


Polis, gizli geçit ve odaları tek tek ortaya çıkardı.