FOX TV, çifte ByLock'çu Ercan Gün'ü besliyor

FOX TV, FETÖ militanı Ercan Gün'e sahip çıkarak devlete ve millete açıkça meydan okumayı sürdürüyor. Bakan Kaya'ya ByLock iftirası atan FOX TV, Hrant Dink cinayetinde yer alan ve iki ayrı telefonunda da ByLock çıkan FETÖ tutuklusu Ercan Gün'ün ismini ekranlarda tutmaya devam etmesiyle artık milli güvenlik sorunu haline geldi. Bugün yayınlanan Fatih Portakal'ın sunduğu Fox Ana Haberin künyesinde de Ercan Gün'ün ismi "Haber Planlama Müdürü" olarak yer aldı.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2017, 22:18
FOX TV, çifte ByLock’çu Ercan Gün’ü besliyor

İÇİNDEKİLER

FOX TV FETÖ propagandasında ısrarlı... Devletimizi ve milletimizi parçalamaya, yıkmaya çalışan hain örgüt FETÖ'ye desteğini sürdüren FOX TV, Ercan Gün rezaletine son vermeyerek örgüt adına propagandaya devam ediyor. Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklanan ve iki ayrı telefonunda da ByLock olduğu tespit edilen Gün'ün ismi "Haber Planlama Müdürü" olarak yer alıyor.


Bugünkü programda da Ercan Gün'ün ismi 'Haber Planlama Müdürü' olarak yer aldı

BAKAN KAYA'YA İFTİRA ATANLAR ÇİFTE BYLOCK'ÇU GÜN'Ü BESLİYOR
FOX TV'de yayınlanan "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" isimli haber programında, haber spikeri İsmail Küçükkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinde ByLock olduğu ve bu yüzden de boşandıkları iftirasını ortaya atmıştı. Suflörü FETÖ olan Küçükkaya'nın yalanı kısa süre içinde ortaya çıkmıştı. Küçükkaya ve sosyal medyada bu yalanın propagandasını yapan avukat Fidel Okan hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 1 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları istemiyle dava açıldı.

Bakan Kaya'ya ByLock iftirasını atan FOX TV, tescilli FETÖ militanı olan ve iki ayrı telefonunda da ByLock çıkan Ercan Gün'e maaş vermeye devam ediyor.

TESCİLLİ FETÖ'CÜYÜ FİNANSE ETMEK SUÇ DEĞİL Mİ? SAVCILAR NEYİ BEKLİYOR
FOX TV, Ercan Gün'ü desteklemeye devam ederek suç ortaklığını sürdürüyor. TAKVİM'in FOX TV'deki Ercan Gün rezaletini ortaya çıkarmasının ardından telefonla gazetemize ulaşan okurlarımız ve sosyal medyadaki binlerce kişi artık bu rezaletin son bulması çağrısını yineliyor. FETÖ'den tutuklanmış ve iki telefonunda da resmen FETÖ'cü olduğunun kanıtı olan ByLock bulunan Ercan Gün'ün isminin bir an önce kaldırılması için yetkililerin önlem alması isteniyor. Devletimizi ve milletimizi yıkmaya çalışan FETÖ'nün bir mensubu olan Ercan Gün'ün isminin insanların gözünün içine sokulması kasıtlı ve örgüt adına yapılan bir eylem olduğu ifade ediliyor ve savcıların FOX TV'deki Fatih Portakal'ın sunduğu haber programıyla ilgili gerekli soruşturmanın başlatılması çağrısı yapılıyor.

ERCAN GÜN FETÖ'NÜN MEDYADAKİ KARANLIK İSİMLERİNDEN BİRİ
FETÖ soruşturması kapsamında itirafçı olan eski Emniyet Müdürü Yunus Dolar ifadesinde, Gün hakkında şunları söylemişti

"7 Şubat kumpası yaşanıp dönemin MİT Müsteşarı ifadeye çağrıldıktan sonra durumdan rahatsız oldum. Geçmişten tanıdığım Zaman gazetesinin emniyet muhabirliğini yapan ve daha sonra Fox TV haber muhabiri olan FETÖ üyesi olduğunu bildiğim Ercan Gün'e bu durumu sordum. Kendisi de bana 'MİT Müsteşarı'nın ifadeye çağrılması olayının Amerika'da FETÖ elebaşısı Gülen'in de dahil olduğu 12 kişilik bir istişare heyetinden geçtikten sonra Gülen'in talimatı ile bizzat gerçekleştiğini, söz konusu istişarede 3 kişinin MİT Müsteşarı'nın ifadeye çağrılmaması, Gülen'in de içerisinde yer aldığı 9 kişinin ise ifadeye çağrılması yönünde oy kullandığını' söyledi.''