FOX'un FETÖ propagandasına kim dur diyecek?

FOX TV, FETÖ'nün yanında yer alarak açık açık devlete meydan okuyor. İki ayrı telefonunda da ByLock olan ve Hrant Dink cinayetinde yer aldığı açıkça ortaya çıkan Ercan Gün'e destek veren FOX, yüzlerce kişinin katili bir örgütün militanının ismini her akşam insanların gözünün içine sokarak "buradayız" mesajı vermeye devam ediyor. Peki bu rezalet ne zaman son bulacak? FOX'un örgüt militanına maaş vermesine ve FETÖ propagandası yapmasına kim dur diyecek?

Giriş Tarihi 01 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 01 Kasım 2017, 21:46
FOX’un FETÖ propagandasına kim dur diyecek?

İÇİNDEKİLER

FOX TV, FETÖ ile el ele verdiğini artık gizlemiyor. Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklanan ve telefonunda ByLock olduğu tespit edilen Ercan Gün'ün ismi "Haber Planlama Müdürü" olarak yer almaya devam ediyor.

TERÖRİSTİN İSMİ NASIL OLUR DA EKRANLARDA YER ALIR? BUNA KİM DUR DİYECEK?
Fetullahçı Terör Örgütü'nün azılı militanı Ercan Gün'ü beslemeye devam eden FOX TV, Gün'ün ismini de her akşam Fatih Portakal'ın sunduğu Fox Ana Haberin künyesinde yer vermeye devam ediyor. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde 256 şehit verdik ve binlerce vatandaşımız da yaralandı. İhanette eşi görülmemiş bir örgütün mensubu olan Gün'ün ismine ise ekranlarda yer veriliyor. Sosyal medya kullanıcılarının FOX'un açıkça devlete meydan okumasına tepkisi çığ gibi artıyor. 'Nasıl olur da bir teröristin ismi televizyon ekranlarında olur' diye haykıran sosyal medya kullanıcıları yetkilileri göreve çağırıyor...