8 bin için 2 can gitti

Dayı, 8 bin lira alacak verecek meselesi yüzünden 2 yeğenine kurşun yağdırdı. Kardeşler, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil, sırra kadem bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2017 Güncelleme 17 Ekim 2017, 00:46
8 bin için 2 can gitti

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten cinayet, dün akşam İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. İddiaya göre Abdullah D, aralarında 8 bin liralık alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan yeğenler Hakan Vural ve Barış Vural ile Sivas Kongre Caddesi üzerinde karşılaştı. Şahıslar bir süre sonra tartışmaya başladı. Olay kısa sürede büyüdü. Kavgaya dönüştü. Abdullah D. aracında bulunan pompalı tüfeği aldı. Yeğenlerine kurşun yağdırdı. Cani dayı, daha sonra olay yerinden kaçtı. İki yeğen kanlar içinde yere yığıldı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR
Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ardından hemen Esenyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan ekipler, kaçan katil dayıyı yakalamak için çalışma başlattı.