Şafak vakti!

Şafak vakti! FETÖ firarisi Eyüp Can’ın eşi ünlü yazar Elif Şafak, her fırsatta Türkiye’yi dünyaya kötüledi. Şimdi de ‘Biseksüelim ama bunu söylemekten korktum’ dedi. Bu çıkış sosyal medyada büyük ses getirdi. Yorumlar dikkat çekti: FETÖ gelininin yeni Nobel performansı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2017 Güncelleme 16 Ekim 2017, 00:00
Şafak vakti!

İÇİNDEKİLER

Ünlü yazar Elif Şafak, ülkemizi kötülemek için her yolu denedi. Ancak Türkiye'de darbe yapmaya kalkan FETÖ'cü teröristler hakkında tek kelime bile etmedi. Çünkü FETÖ firarisi Eyüp Can'ın eşiydi. İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Şafak, Türkiye'ye dönmek yerine ülkemizin aleyhinde konferanslar verdi. Yabancı gazetelerde köşe yazıp, Türkiye'yi eleştirdi. Her fırsatta ülkesini kötüleyerek ABD ve Avrupa'nın istediği şeyleri söylemeyi adet edilen Şafak, yine huyundan vazgeçmedi. Şafak, son olarak New York'taki TED Talks programında bir konuşma gerçekleştirdi. 22 dakika süren konuşmasında, yine ülkemizi hedef seçti. Şafak programda, "Ben her zaman azınlık hakları konusunu yüksek sesle konuşan ve üzerinde yazı yazan biri oldum, kadın hakları LGBT hakları gibi... Ancak bu konuşmamı hazırlarken; biseksüel olduğumu konuşma cesaretini gösteremediğimi fark ettim. Çünkü karalama, alay, nefret ve damgalamaların peşimden gelmesinden korktum" dedi. Biseksüel olduğunu ancak bunu Türkiye'de konuşacak cesareti bulamadığını söyleyen Şafak, sosyal medyada büyük ses getirdi. Konuyla ilgili Twitter'da binlerce kişiden yorum geldi. Yorumlardan bazıları şöyleydi:

Gülen'in gelini biseksüelmiş. FETÖ prensi Can ile katalogdan evlenmedin mi?
Nobel almak için yeni bir oyun mu bu?
Elif Şafak FETÖ balonu olarak şişirildi. Tükenmişlik sendromu yaşıyor olmalı ki TED'de 'Biseksüelim korktum söyleyemedim' dedi. Alkış kıyamet.
Şafak, 'Çoraplarımı çıkartınca ayak parmaklarımla oynamaya bayılıyorum ama bunu Türkiye'de söylemekten korkuyorum' derse şaşırmayın.
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in manevi kızı Elif Şafak, amacın ne?
Tuğçe Kazaz ekonomist oldu, Elif Şafak biseksüel olduğunu açıkladı. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz yine!
Elif Şafak'ın romanları satılmıyor herhalde, böyle açıklamalar yaparak Nobel mi almak istiyor.
Sen biseksüel değil çıkarseksüelsin!
Elif Şafak'ın yeni Nobel performansı: Biseksüelim.


Teröristbaşı Fetullah Gülen'in prenslerinden Eyüp Can, yakalanacağını anlayınca firar etti. Londra'da yaşayan eşi Elif Şafak ise Avrupa'ya şirin gözükmek için yine Türkiye'yi karalamayı seçti.