CIA’nın askerleri

FBI ajanı Paul Williams CIA ve FETÖ’nün bilinmeyenlerini anlattı: New York’ta Islamberg diye bir kamp var. CIA burada silahlı terörist yetiştirip dünyaya gönderiyor. Aynı sistem Pensilvanya’da Gülen’in kampında da dönüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2017 Güncelleme 15 Ekim 2017, 00:38
CIA’nın askerleri

İÇİNDEKİLER

ABD'de teröristbaşının dünya için büyük tehdit oluşturduğunu keşfeden eski FBI ajanı Paul Williams, aHaber ekranlarında yayınlanan Yaz-Boz programına yaptığı çarpıcı açıklamalarda CIA ve FETÖ'nün sırlarını ifşa etti. Williams, şunları söyledi:

New York'ta İslamberg olarak adlandırılan bir askeri kamp var. Yer altı sığınakları bulunuyor. Eğitimlerini otomatik silahlarla yapıyorlar. ABD içinde 35 tane daha yerleşkeleri var. Eğitimleri tamamlandığında, Pakistan'a gidiyorlar. Oradan Afganistan'a geçip Amerikan birlikleriyle savaşıyorlar. Bu yüzden oraya en az beş kere gittim. Aslında oranın içine giden tek kişiydim. Daha sonar buranan finansal desteğini keşfettim. Bu, benim gerçeklerle ilgili ilk keşfimdi. CIA, Islamberg'e finansman sağlıyordu.

İkinci bulduğum şey, Fetullah Gülen isimli adam oldu. Gülen'in Saylorsburg'da bir yerleşkesi var. Oraya da gittim. İslamberg'dekine çok benzer şeyler dönüyordu. Türkiye'den Washington'a CIA ile taşındı. Bunu keşfettim. Onun kampına da CIA tarafından arka çıkılıyordu.

Gülen yeşil kart için başvurduğunda mahkeme komite oturumlari sırasında olduğunu izledim. Eski ABD büyükelçisi olan Martin Abramowitz, CIA'da çok etkili olan Graham Fuller, bu adamın dünyadaki en önemli eğitim figürlerinden biri olduğunu, onun dini bir figür olduğunu, onun dinler arasi diyaloğu getirebileceğini, Papa ile yeni bir barış çağını başlatabileceğini gündeme getirdi. Oysa o tek bir kitap bile yazamayacak kadar eğitimsiz biriydi.

ABD'nin Gülen'e Orta Asya boyunca radikal okullar kurmak için ihtiyacı var. Hazar Denizi'ni çevrelediler. Bu bölge petrol, doğal gaz ve uranyum açısından harika kaynaklara sahip. Bu kaynakların Rusya ya da Çin tarafından kullanılmasına izin veremezdik. Bunun için Gülen'i kullandılar.

DEAŞ'I biz kurduk. DEAŞ bizim eserimiz, onları biz kurduk ve hala onları yönetiyoruz. Bu olaylarda asıl amaç paradır. Afganistan'da olmamızın sebebi de bu... Amaç bütün dünyada ekonomiyi kontrol etmek...



BURASI NEW YORK
FBI ajanı Paul Williams, CIA'nın New York'taki bir kampta Afganistan ve DEAŞ'a gönderilmek üzere terörist yetiştirdiğini keşfetti. Wiliams, FETÖ'nün de aynı amaçla beslendiğini söyledi.